2020.12.01., kedd , Elza

Hírek

2020. október 22. csütörtök • 12:30

Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai az év vége legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon helyszíni és online részvétellel a Portfolio gazdasági portál.

Az Agrárszektor Konferencia célja, hogy a legfontosabb agrártémákról nyújtson átfogó tájékoztatást az agrárgazdasági szereplőknek. Az eseményen csaknem húsz kiemelt mezőgazdasági, élelmiszeripari és az új agráradózási reform témái kerülnek terítékre az előadók száma pedig megközelíti a százat.

A szervezők a helyszínen törekszenek a maximális biztonság megteremtésére. Ennek érdekében számos intézkedést vezettek be. Ilyen például a QR-kódos, érintésmentes beléptetés, előzetes ózonos fertőtlenítés, illetve megfelelő távolságtartással alakítják ki az ültetési rendet a termekben, testhőmérséklet-mérést végeznek, egész napos folyamatos levegő-fertőtlenítés lesz, maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt biztosítanak. Korlátozott számban értékesítenek helyszíni jegyeket, ugyanakkor online is követhető lesz az eseményt egy olyan felületen, ahol a teljes szakmai program látható majd és sok online funkció mellett networkingre is lehetőség nyílik.

A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, előad még lesz Lázár János kormánybiztos is, a szekcióbeszélgetésekben pedig a hazai agrárium további neves államigazgatási és vállalati döntéshozói vesznek részt. Szó lesz többek között arról, hosszabb távon milyen agrárgazdasági befektetéseket érdemes végrehajtani, hogyan alakul a 2020 utáni agrártámogatásokat közvetítő uniós Közös Agrárpolitika, illetve milyen föld- és agráradózási változásokra lehet számítani a hazai szabályozásban.

A rendezvény résztvevői tájékozódhatnak arról is, milyen új hitel- és finanszírozási termékeket nyújtanak az agráriumban a bankok, illetve milyen halaszthatatlan lépésekre lehet szükség versenyképességük javításához. A konferencia részletesen foglalkozik a vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-piaci trendekkel, az állattenyésztés, a takarmányozás és a baromfiipart érintő igen aktuális agrárágazati kérdéseiről, illetve az élelmiszeripar számára készülő új állami védjegyrendszer részleteivel.

Az esemény kiemelt témái között szerepelnek a precíziós gazdálkodás legújabb technológiai fejlesztései és az új hazai digitális agrárstratégia innovációs lehetőségei. A résztvevők emellett előadásokat hallgathatnak meg az öntözésfejlesztés előtt álló kihívásokról, a modern takarmányozás eredményeiről, a mezőgazdasági generációváltás előtt álló legnagyobb próbatételekről és a korszerű agrármarketing kulisszatitkairól is.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt.

További részletek és regisztráció itt.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.