2023.03.27., hétfő , Hajnalka

Hírek

2023. január 29. vasárnap • 09:12

AGROmashEXPO 2023 beszélgetések (videógyűjtemény)

A 2023-as AGROmashEXPO-Agrárgépshow január 25. és 28. között került megrendezésre. Az Agrotrend Csoport által ez idő alatt készített interjúkat gyűjtöttük egy csokorba.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Gergely Árminnal (videó) Beszélgetés Gergely Árminnal (videó) – Gergely Ármin területi vezetője mutatja be a Navik Agri standját az AGROmashEXPO-n, 2023. január 25-én.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Nagy István agrárminiszterrel (videó)Beszélgetés Nagy István agrárminiszterrel (videó) – Nagy István agrárminiszterrel beszélget Mátrai Zoltán, az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója a Fliegl Abda standja előtt az AGROmashEXPO-n 2023. január 25-én.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Ackermann Tamással (videó)Beszélgetés Ackermann Tamással (videó) – Ackermann Tamással, a Fliegl Abda Kft. ügyvezető igazgatójával beszélget Mátrai Zoltán, az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója 2023. január 25-én az AGROmashEXPO-n, a Fliegl Abda standja előtt (H pavilon, 206).

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Sándorfy Andrással (videó)Beszélgetés Sándorfy Andrással (videó) – Sándorfy Andrással, a Marton Genetics cégcsoport ügyvezető igazgatójával beszélget Mátrai Zoltán, az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója 2023. január 25-én az AGROmashEXPO H pavilonjában felépített "űrsiklójukban".

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Farkas Bertalannal (videó)Beszélgetés Farkas Bertalannal (videó) – Farkas Bertalannal beszélget Mátrai Zoltán, az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója 2023. január 25-én az AGROmashEXPO H pavilonjában, a Marton Genetics "űrsiklója" előtt.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés az AGROTEC termékmenedzserével (videó)Beszélgetés az AGROTEC termékmenedzserével (videó) – Molnár Istvánnal, az AGROTEC Magyarország Kft. New Holland termékmenedzserével beszélget Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés az AGROTEC termékmenedzserével 2. rész (videó)Beszélgetés az AGROTEC termékmenedzserével 2. rész (videó) – Lőrincz Istvánnal, az AGROTEC Magyarország Kft. New Holland termékmenedzserével beszélget Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Fábián Zoltánnal, az AGRI CS Magyarország igazgatójával (videó)Beszélgetés Fábián Zoltánnal, az AGRI CS Magyarország igazgatójával (videó) – Fábián Zoltánnal, az AGRI CS Magyarország igazgatójával, a cég tavalyi évéről és termékeikről beszélgetett Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Kis Pállal, az Auditker Kft. igazgatójával (videó)Beszélgetés Kis Pállal, az Auditker Kft. igazgatójával (videó) – Kis Pállal az Auditker Kft igazgatójával, a Lamborghini traktorokról és más a cég által forgalmazott termékekről beszélgetett Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Kalmár Tiborral a Väderstad Magyarország Kft. igazgatójával (videó)Beszélgetés Kalmár Tiborral a Väderstad Magyarország Kft. igazgatójával (videó) – Kalmár Tiborral a Väderstad Magyarország Kft igazgatójával, valamint Kovács Gábor területi képviselővel beszélgetett Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: a Gabonakutató Nonprofit Kft. elismerése (videó)A Gabonakutató Nonprofit Kft. elismerése (videó) – A Gabonakutató Nonprofit Kft. három korai éréscsoportba tartozó fajtáját ismerték el a 41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításon.

AGROmashEXPO 2023: az AGRO.bio Hungary Kft. (videó) Az AGRO.bio Hungary Kft. (videó) – Az AGRO.bio Hungary Kft. szakmai igazgatója, Daoda Zoltán mutatta be a 41. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállításon a cég termékeit.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Benczik Ferenccel, az AgroEcoPower területi képviselőjével (videó)Beszélgetés Benczik Ferenccel, az AgroEcoPower területi képviselőjével (videó) – Benczik Ferenccel, az AgroEcoPower területi képviselőjével beszélgetett Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Lőwi Barnával, az Austro Diesel magyarországi marketingvezetőjével (videó)Beszélgetés Lőwi Barnával, az Austro Diesel magyarországi marketingvezetőjével (videó) – Lőwi Barnával, az Austro Diesel magyarországi marketingvezetőjével beszélgetett Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Beszélgetés Hollósi Dáviddal(videó)Beszélgetés Hollósi Dáviddal (videó) – Hollósi Dáviddal, a három bankból összeállt Magyar Bankholding agrár- és élelmiszerüzletág vezetőjével beszélget Mátrai Zoltán az Agrotrend Csoport ügyvezető igazgatója, az AGROmashEXPO-n.

AGROmashEXPO 2023: Marton Genetics standbejárás(videó)Marton Genetics standbejárás (videó) –Sándorfy András, a Marton Genetics cégcsoport ügyvezető igazgatója mutatja be az AGROmashEXPO H pavilonjában felépített "űrsiklót".

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.