2020.06.04., csütörtök , Bulcsú

Hírek

2020. január 11. szombat • 11:04

AGROmashEXPO és ArárgépShow 2020

Magyarország legnagyobb agráripari találkozópontja január 22-25. között a HUNGEXPO-n!Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, díjnyertes termékek, technikai innovációk és színvonalas szakmai programok egy helyen.

Fontos információ, hogy idén kiemelten fontos, hogy előre, online vásárolja meg belépőjegyét, ezzel elkerülheti a hosszadalmas sorban állást a pénztáraknál.

www.agromashexpo.hu

PIACVEZETŐ CÉGEK – IGAZI GÉPCSODÁK

Négy napon keresztül közel 300 kiállító vonultatja fel az input-gépesítés-logisztika-digitalizáció témakörébe tartozó termékek és szolgáltatások széles választékát. Biztosan számíthatunk arra, hogy a hannoveri Agritechnica kiállítás után számos cég az AGROmashEXPO-n, AgrárgépShow-n mutatja be először a magyarországi közönség számára újdonságait, technológiai fejlesztéseit.

A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének köszönhetően 2020-ban is számos tagvállalat képviselteti magát, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShown.

A forgalmazók által bemutatott nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, MesseyFerguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) mellett több ország kiállítói is bemutatják majd újdonságaikat. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetségének tagjai mutatják be.

TERMÉKVERSENY DÍJAZOTTJAI

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShowHazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj 2020-as nagydíjasai:

Hazai Termékfejlesztési díj - Digitalizáció Kategóriában:

  • BPW Hungária Kft. - BPW AGRO Hub -dinamikus tömegbecslő rendszer

Nemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában:

  • Axiál Kft. - Hatodik generációs Fendt 900 Vario széria

Nemzetközi Termékfejlesztési díj – Gépesítés Kategóriában:

  • KITE Zrt. - John Deere 8R sorozatú traktorok

A díjazott termékek és cégek listája,valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján.

SZAKMAI PROGRAMOK

  • Rögtön a nyitó napon (és a továbbiakban is) izgalmas kerekasztal beszélgetések várhatók a fórum színpadon, az Agro Fórum Kft. szervezésében, míg a Magyar Mezőgazdaság Kft. megtartja a XI. agrármarketing és -média nap konferenciáját.
  • Január 23-án, csütörtökön a Gabonatermesztők Országos Szövetsége (GOSZ) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara NAK „Szántóföldi Szakmai Nap” konferenciát szervez a fórum színpadon, az Agroinformonline portál pedig idén is megtartja informatív marketing konferenciáját.
  • Január 24-én pénteken debütál a Magro.hu kerekasztal beszélgetése, melynek témája: AKI MÉR, AZ NYER!avagy mit és hogyan mérnek ma a gazdák és mit és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.
  • Újra lesz PREGA AgRobot Show az Agroinform.hu szervezésében, ami az országban egyedülálló igazi látványos show keretében vonultatja fel a mezőgazdasági robotika legújabb fejlesztéseit.

ÚJ TECHNOLÓGIÁK – DIGITALIZÁCIÓ AZ AGRÁRIUMBAN

Az erőgépek mellett az elmúlt években folyamatosan növekszik az input a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de a digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás, precíziós gazdálkodás, robotizáció témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.Így a rendezvény remek lehetőséget kínál az új agáripari trendek, smart technológiákrészletesebb megismerésére. A cégek standjain számos gyakorlati bemutatót nézhetünk végig egy-egy digitális eszközről, szoftverről, sőt néhányat közülük akár a helyszínen is kipróbálhatunk.

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2020. január 22-25. között megrendezésre kerülő AgromashExpo és AgrárgépShow rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Kiemelt Partner:

agrotrend.hu / Hungexpo

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.