2023.03.28., kedd , Gedeon, Johanna

Hírek

2019. december 19. csütörtök • 16:46

Az erdészeti gépberuházások támogatása kiegészült

Erdőgazdálkodók figyelem! A napokban kiegészült a VP5-8.6.1-17 Erdészeti technológiákra, valamint erdei termékek feldolgozására és piaci értékesítésére irányuló beruházások elnevezésű felhívás, a már működő benyújtási felület használatáról összeállított segédlettel.

2019. december 7-én a Széchenyi2020 oldalon megjelent tájékoztatás szerint a pályázathoz tartozó mellékletként megjelent az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv. A segédlet átdolgozásához az elmúlt két év portálon történt változásai, illetve a jogcím módosításai miatt volt szükség - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

fotó: pixabay.com

Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy közeleg a felhívás következő értékelési határnapja, amelynek dátuma 2019. december 31. A további szakasz zárások 2020. március 2-án, 2020. április 2-án, 2020. június 30-án és 2020. szeptember 30-án lesznek.

A támogatási kérelmet benyújtani tehát kizárólag elektronikus úton, (az ÁÚF-ben meghatározottak szerint) ügyfélkapun keresztül, az egyes mezőgazdasági és agrár-vidékfejlesztési támogatások igénybevétele esetén az elektronikus kérelembenyújtás alkalmazásáról szóló kormányrendeletben meghatározott elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon lehet.

A benyújtási felület a Magyar Államkincstár tájékoztatása szerint működik.

A pályázati dokumentáció itt található.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.