2020.10.21., szerda , Orsolya

Hírek

2020. június 22. hétfő • 12:35

Az EuroTier és az EnergyDecentral kiállítást 2021 februárjára halasztották

A DLG (Német Mezőgazdasági Társaság) elhalasztja az EuroTier és az EnergyDecentral rendezvényeket, amelyeket eredetileg november 17-től 20-ig rendeztek volna a Hannoveri kiállítási központban.

Tekintettel a Korona-vírussal kapcsolatos továbbra is bizonytalan nemzetközi helyzetre, a DLG mint szervező nem látja lehetőségét annak, hogy az EuroTier és az EnergyDecentral vezető nemzetközi vásárokat a kiállítók és a látogatók számára megfelelő módon bonyolítsa le - írja a TopAgrar.

A halasztás célja, hogy a kiállítók számára biztonságos legyen a tervezés. (A kép forrása: DLG)

Mindkét vásár új időpontja 2021. február 9–12.

A DLG szerint az EuroTier és az EnergyDecentral elhalasztásáról a két vásár tanácsadó testületeivel szoros együttműködésben és konzultáció után került sor. „Az EuroTier és az EnergyDecentral elhalasztása nem volt könnyű számunkra. A szakértők és a döntéshozók globális találkozási pontjaként a két vezető vásár lényege a nemzetköziség - a kiállítók és a látogatók körében egyaránt. Az egész ágazat számára találkozási pontot jelent, elsődleges célja pedig a személyes eszmecsere.” - hangsúlyozza Dr. Reinhard Grandke, a DLG vezérigazgatója, az EuroTier és az EnergyDecentral fontosságát az egyes ágazatok számára.

"A 2021. február 9–12-i elhalasztással meggyőződésünk, hogy a jövő évben teljesítjük az EuroTier és az EnergyDecentral mint vezető nemzetközi vásárokkal szembeni elvárásokat, és biztosítjuk, hogy kiállítóink és látogatóink rendelkezzenek a szükséges tervezési biztonsággal."

Az EuroTier és az EnergyDecentral 2021. február 9. és 12. között kerül megrendezésre a hannoveri kiállítási központban, és átfogó kiállítási és szakmai programot kínál a látogatóknak a nemzetközi állattenyésztés és a decentralizált energiaellátás aktuális témáiról.

agrotrend.hu / TopAgrar

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.