Hírek
Balatonfüreden és Mosonmagyaróváron folytatódik a „Kapj rá!” kampány
A 2 hétvégi rendezvényen ínycsiklandó halételekből készült kóstolófalatokat próbálhatnak ki a résztvevők.
Balatonfüred első gasztronómiai fesztiválján, valamint a mosonmagyaróvári Boragorán is rákaphatnak a halra a látogatók a 2018. november 24-ei hétvégén. A Füred Gasztro Fesztivál elsődleges célja, hogy minőségi ételekkel és borokkal pezsdítse fel a balatonfüredi téli turisztikai életet. Mosonmagyaróváron pedig a Fiatal Borászok Egyesülete népszerűsíti a minőségi borfogyasztást, amelyhez halételekből készült finom falatok is hozzájárulnak majd.
Balatonfüreden és Mosonmagyaróváron folytatódik a „Kapj rá!” kampány – fotó: Kapj rá
2 hétvégi rendezvényen is ínycsiklandó halételekből készült kóstolófalatokkal várja a látogatókat standján a „Kapj rá!” halfogyasztást népszerűsítő marketing kampány.
A 2018. november 24-én és 25-én zajló 2 napos fesztiválon a balatoni régió legjobb éttermei és borászatai gondoskodnak a finom falatokról és a borokról.
Magyarország legnagyobb tavánál ráadásul a halételek sem hiányozhatnak a „Kapj rá!” standjának köszönhetően. Az érdeklődők az ízletes halételek mellett halas recepteket tartalmazó kiadványokból – például ünnepi ételeket tartalmazó brossúrákból vagy könyvekből – nyerhetnek inspirációt a karácsonyi menü összeállításához.
Mosonmagyaróváron, 2018. november 24-én a Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete szervez sétáló borkóstolót a Flesch Központ aulájában.
A Boragora célja a kulturált borfogyasztás népszerűsítése, valamint a fiatal borászok bemutatkozása.
A halételek kiválóan illenek a borokhoz, ezért a „Kapj rá!” standjánál füstölt afrikai harcsafilével és halpástétommal várnak minden érdeklődőt. A kóstolófalatok mellett receptkiadványok is segítik a látogatókat, hogy otthon is elkészíthessék kedvenc halból készült ételeiket.
agrotrend.hu / AMC