2020.10.22., csütörtök , El?d

Hírek

2020. szeptember 19. szombat • 13:58

Business Superbrands díjas lett a derecskei Bold Agro Kft.

Idén tizenhatodik alkalommal adta át a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. 2020-ban, a Magyarország Legszebb Birtoka díj tavalyi nyertese, a Bold Agro cégcsoport nyerte el a Superbrands címet!

A Superbrands kutatói csapata minden évben átfogó kutatást végez, amelynek során a legkiválóbb, Magyarországon működő márkákat vizsgálja. A rangos nemzetközi díj odaítéléséről a márkáktól független szakmai bizottság dönt. A védjegy birtoklása egyet jelent a kiemelkedő minőséggel és hitelességgel.

A Bold Agro Kft. harminc évvel ezelőtt alakult meg családi vállalkozásként, és több tevékenységváltás után alakult ki a jelenlegi profiljuk. Jelenleg sertéstenyésztéssel, növénytermesztéssel, gyümölcstermesztéssel, léfeldolgozással és vendéglátással foglalkoznak. A Bold Agro Kft. az élelmiszer előállítási folyamata során felelősséget érez a fenntartható mezőgazdasági termelés kialakításáért és megvalósításáért. A birtokon több mint háromezer sertést tartanak, és mintegy ezerötszáz hektár szántón gazdálkodnak, 80–80 hektáron almát és meggyet termesztenek. A megtermelt gyümölcs egy részét saját üzemükben dolgozzák fel, a birtokon található étteremben pedig igyekeznek helyi alapanyagokat használni.

A Bold Agro Kft a tavalyi évben elnyerte, az Agrotrend Csoport által alapított Magyarország Legszebb Birtoka díjat is. 

Gratulálunk a Business Superbrands díjhoz!

agrotrend.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.