2022.10.02., vasárnap , Petra

Hírek

2018. május 10. csütörtök • 15:44

Csatlakozzon a mezőhegyesi Szántóföldi Napokhoz

Már zajlanak a II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes elnevezésű szántóföldi szakmai rendezvény előkészületei. A kamara további kiállítók jelentkezését várja.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) 2017-ben rendezte meg az I. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű bemutatót és kiállítást, amely az ország legnagyobb szántóföldi szakmai rendezvénye volt. A 130-nál is több kiállítóra az esemény két napja alatt több mint 15 ezer látogató volt kíváncsi.

A kedvező szakmai és látogatói fogadtatásra tekintettel a kamara idén is megrendezi ezt a bemutatót:

2018. szeptember 20-21-én a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság kiállítási centrumának több mint 40 hektáros területen a tavaszi vetésű növények lesznek majd fókuszban.

A II. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőhegyes bemutató és kiállítás előkészületei már zajlanak, és a kamara várja további, mezőgazdasági tevékenységet végzők számára terméket, szolgáltatást kínáló cégek jelentkezését. A 2018-as rendezvény részletes tájékoztatója és a jelentkezési lapja a linkre kattintva érhető el. Amennyiben bármilyen kérdése lenne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, legyen kedves érdeklődni a következő telefonszámon, illetve e-mail címen: 06 70 528 56 82; szantofoldinapok@nak.hu.

agrotrend.hu / NAK

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.