2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Hírek

2021. június 03. csütörtök • 11:12

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Közút Zrt. és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem

Tevékenységük közös fejlesztéséért együttműködési megállapodást kötött a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel közölte: a megállapodás célja, hogy az egyetem még inkább gyakorlatorientált alap- és mesterképzést adjon hallgatóinak, ehhez a társaság többek között gyakorlati képzési és ösztöndíj-lehetőséget is biztosít majd.

fotó: pixnio.com

Az együttműködés alapján a Magyar Közút vállalja, hogy az ösztöndíj-lehetőség mellett biztosítja a megfelelő szakmai gyakorlatot és kutatás-fejlesztési-innovációs projektekbe is bevonja az egyetemi hallgatókat, továbbá mentorok együttműködésével vállalati oldalról is segíti a szakdolgozatok elkészítését.

Az együttműködésnek köszönhetőn az egyetem figyelemmel kísérheti a munkaerőpiaci igényeket, és ezekre alapozva alakítja ki, illetve módosítja képzéseit.

Az egyetem továbbá aktív szerepet vállal a Magyar Közút foglalkoztatottjainak szakmai továbbképzésében és abban, hogy hallgatói megfelelő információhoz jussanak a társaság tevékenységéről - áll a közleményben.

agrotrend.hu / MTI

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.