2020.05.27., szerda , Hella

Hírek

2019. október 12. szombat • 11:58

Élelmiszergazdasági konferenciát hirdet az Agrárminisztérium

Az Agrárminisztérium Élelmiszergazdasági és Eredetvédelmi Főosztálya és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. ezúton tisztelettel meghívja Önt a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform 2019-ben induló két új munkacsoportjához való csatlakozásra, valamint az új munkacsoportok Nyitókonferenciájára, melyre 2019. október 22-én 10:00 órától kerül sor az Agrárminisztérium Kupolatermében.

Napjainkban a vállalkozásoknak a versenyképesség érdekében a minőségi termékek gyártásán túl meg kell felelniük a globális piac támasztotta fogyasztói, kereskedői és jogszabályi elvárásoknak is. Biztosítaniuk kell a megfelelő tanúsítványok meglétét, az átláthatóságot és a nyomonkövethetőséget. Jelentkezés és további információk itt!

A Platform célja, hogy folyamatos egyeztetéssel, a jogszabályi környezet feltárásával és megismertetésével, a legjobb gyakorlatok bemutatásával, széleskörű kommunikációval, a szükséges kapcsolatrendszer kiépítésével és lobbi-tevékenységgel segítse a vállalkozásokat a kötelezettségek azonosításában, a megfeleléshez szükséges eszközök meghatározásában és alkalmazásba vételében. 

A Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform idei célja a malomipar, a tésztagyártás, a sütőipar (ideértve a pékségeket, cukrászatokat és a snackgyártást), valamint az édességgyártás termékcsoportjai vonatkozó szektorspecifikus Nyomonkövetési Útmutatók kidolgozása.

A munka 2-3 havonta jelent személyes találkozókat.

Az Agrárminisztérium és a GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. együttműködésében 4. éve működik sikeresen a Nemzeti Élelmiszer Nyomonkövetési Platform.

A nyitókonferenciára 2019. október 22-én 10:00 órától kerül sor az Agrárminisztérium Kupolatermében.

agrotrend.hu / storeinsider.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.