2022.10.04., kedd , Ferenc

Hírek

2021. január 27. szerda • 11:26

Elrajtolt az Agrovirtus Leaderslab, az egyetemistáknak szóló agrár vezetőképző

Neves agárágazati szakértők, coachok és vállalatvezetők bevonásával indul útjára az Agrovirtus LeadersLab vezetőképző program, mely keretében egy szemeszteren keresztül húsz hallgatónak van lehetősége ingyenesen fejleszteni agrár-menedzsment kompetenciáit.

Az egyetemistáknak szóló digitális agrár esettanulmány versenyként népszerűvé vált Agrovirtus tehetséggondozási program szervezői a 2021-es évet egy újabb rendhagyó és egyben hiánypótló programmal kezdik. Útjára indul ugyanis az Agrovirtus LeabersLab, melyben az év első felében, mintegy húsz hallgatónak van lehetősége a „Jövő agráriumának menedzsment kompetenciái” nevű képzés 14 hete alatt izgalmas, jövőbe mutató témákat feldolgozni neves vállalati és ágazati szakemberek segítségével. A képzés portfóliójába olyan témák tartoznak, mint digitalizáció, stratégiai tervezés, vagy adatalapú döntéstámogatás. A hallgatók vezetői készségeit (például időgazdálkodás, kommunikáció, csapatkoordináció stb.) professzionális trénerek fejlesztik.

Az Agrovirtus főtámogatójának, az AgroVIR Kft.-nek köszönhetően mind a húsz felvételt nyert hallgató térítésmentesen veheti igénybe a képzést, mely februárban, online környezetben rajtol. A képzés feltétele azonban, hogy csak olyan hallgatók jelentkezhetnek, akik az Agrovirtus verseny korábbi kiírásaiban már részt vettek. A szervezők január 30-ig várják a tehetséges fiatalok regisztrációját, amit írásbeli majd szóbeli felvételi vizsga követ.

A programról bővebb információ a www.agrovirtus.hu/leaderslab weboldalon olvasható.

agrotrend.hu / agrovirtus.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.