2020.07.14., kedd , Örs, Stella

Hírek

2019. február 04. hétfő • 12:05

Fenntartható növekedés, korlátok és határok nélkül

Az élelmiszerek mennyiségének és minőségének javítása mel­lett kötelezte el magát az eggyé váló UPL és Arysta.

Befejeződött a UPL és az Arysta LifeScience akvizíciója, és ezáltal létre­jött az új UPL, amely vezető helyet foglal el a globális élelmiszer-ellátó rendszerek sorában - olvasható a vállalatok közleményében.


A gazdálkodók fokozottabb kihívásokkal szembesülnek, ebben is segítne akar a cég - fotó: livemint.com

Kiemelt célként fogalmazzák meg a mezőgazdaság átalakítását, amit az úgynevezett „OpenAg” (nyitott mezőgazdaság) programukon keresztül vinnének véghez. 

 - Olyan mezőgazdasági hálózatot építünk, amely minden résztvevő számá­ra fenntartható növekedést jelent, korlátok és határok nélkül

- olvashatóak Véglesi János, ügyvezető szavai a tájékoztatóban.

Az új UPL - amely 76 országban van jelen és több mint 130 országban értékesít - globálisan az eredeti és a szabadalommal nem védett mezőgazdasági megoldások teljes portfólióját kínálja a különféle szántóföldi és kertészeti kultúrák vonatkozásában, ideértve a teljes növénytermesztést lefedő

  • növényvédő szereket,
  • biológiai megoldásokat,
  • valamint a csávázást.

A világ fenntartható, az éghajlat változásainak kevésbé kitett mezőgazdaságot igényel. Viszont a gazdálkodók fokozottabb kihívásokkal szembesülnek, hogy megfeleljenek az egyre speciálisabb igényeket támasztó élelmiszer láncnak. Közölték:

A gazdáknak olyan technológiákra van szükségük, ame­lyek támogatják őket, hogy rugalmasabbak legyenek, illetve növeljék a termelékenységet.

- Hiszünk ab­ban, hogy a UPL és az Arysta erősségeinek kombinálásával olyan portfóliót kínálhatunk, amely választ ad a fenti kihívásokra - hívja fel a figyelmet az ügyvezető.

Az új UPL a gazdálkodók által termelt élelmiszerek mennyiségének és minőségének javítása mel­lett kötelezte el magát, amely a következő elemeket foglalja magába:

  • segítségnyújtás a gazdálkodók részére a növénytermesztésben felmerülő kihívásokra
  • a kutatás-fejlesztés támogatása a jövedelmező és fenntartható megoldások érdekében
  • a „legjobb gyakorlat” alkalmazása a gyártás és a partnerek kiszolgálása során
  • továbbra is figyelnek a hatékonyság növelésére
  • a stratégiai partnerségen keresztül magas színvonalú technológia nyújtása a vevők számára

Véglesi János örömét fejezte ki az elkövetkezendő hónapok kapcsán, amely idő alatt a cégek egységgé válásának folyamatai fognak zajlani.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.