2023.03.27., hétfő , Hajnalka

Hírek

2023. február 02. csütörtök • 17:16

Forgalommal szemben hasított egy elszabadult lovas fogat Fóton (videó)

Sok autósnak nagy ijedtséget okozhatott, hogy egy ló rohan velük szembe.

A BpiAutósok YouTube-csatornára került fel egy videó február elsején, amin egy autós fedélzeti kamerája rögzíti az eseményeket. Eleinte egy átlagos forgalmas napot mutat, majd az autók elkezdenek furán helyezkedni.

Mindenki húz balra a szembe sávba és egy kis idő után ki is bukott, hogy miért. Az út jobb szélén egy ló futott mögötte egy az általa vontatott négykerekűvel. A bakon nem ült senki így nem tudni, hogy miért indulhatott el az állat. Egy kommentelő írása szerint a kocsihajtó még külterületen esett le és az ijedt ló a város felé vette az irányt.

Arról egyelőre nem tudni, hogy okozott-e balesetet. A videón az autósok lélekjelenléte rendben volt, mert mindenki ki tudta kerülni az elszabadult fogatot. Arról sincs egyelőre semmilyen információ, hogy hogyan vagy egyáltalán sikerült-e befogni a rohanó állatot. Különösen forgalmas úton szabadult el a Károlyi István utcán Pest irányába.

Az egyik kommentelő szerint a ló saját magát fékezte meg a későbbiekben. Elmondása szerint egy közei vasúti villanyoszlopra felakadt a kocsi, amit húzott maga után, ezzel a ló is megállt.

agrotrend.hu / Alapjárat, Sturcz Bertalan

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.