2020.08.07., péntek , Ibolya

Hírek

2019. október 22. kedd • 13:26

Hamarosan véget ér a NAK gasztronómiai roadshowja

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK), valamint a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) együttműködésével a Magyar Nemzeti Gasztronómiai szövetség (MNGSZ) szakmai, továbbképző országos roadshowja utolsó öt eseményéhez érkezett.

Az eddigi 11 helyszínen lezajlott konferenciák azon a gondolatmeneten és szemléletformáláson alapultak, hogy a 21. század elvárásainak megfelelve, hagyományokat őrző modern gasztronómiát, hogyan lehet megalkotni - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

A végéhez közeledik a rendezvény sorozat - fotó: pexels.com

A NAK és a KÖZSZÖV együttműködésével zajló sorozat programjain a hazai vidéki gasztronómia résztvevői megismerhetik a legújabb trendeket, technológiákat, jó gyakorlatokat, továbbá a nemzetközi gasztronómiai versenyeken szerzett tapasztalatokat.

A szövetség célja, hogy sikeres, jogkövető gasztronómiai vállalkozások működjenek, melyek – a rövid ellátási láncot szem előtt tartva – a helyi termelőktől vásárolnak, és gondot fordítanak a hagyományok megőrzésére, miközben fejlődnek, fejlesztenek.

Fontos, hogy a magyar mezőgazdaság, a termelők, a hazai élelmiszer-előállító vállalkozások és a magyar gasztronómia alakítói egyre jobban összeforrjanak. A siker kulcsa az, hogy a gasztronómiában tevékenykedők felismerjék: a magyar alapanyagnál nem tudnak jobbat találni.

A roadshow további eseményei:
2019. november 6. – 9 óra, Veszprém, Veszprémi SZC. “SÉF” Vendéglátóipar és Turisztikai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
2019. november 6. – 15 óra, Keszthely, Zalaegerszegi SZC. Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma
2019. november 7. – 10 óra, Szombathely, egyeztetés alatt
2019. november 8. – 9 óra, Kalocsa, Platán rendezvényközpont
2019. november vége – Budapest

A részletes programleírást ide kattintva érhető el. A rendezvény ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges, az alábbi elérhetőségen: rendezvenyek kukac mngsz pont com (név, lakcím, e-mail cím)

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.