2023.01.29., vasárnap , Adél

Hírek

2022. július 07. csütörtök • 12:33

Idén 31. alkalommal kerül megrendezésre a Farmer Expo

A 31. alkalommal megrendezésre kerülő Farmer Expo Élelmiszeripari és Mezőgazdasági Szakkiállítás 2022. augusztus 17-20. között várja az érdeklődőket a Debreceni Egyetem Böszörményi úti Campus-án.

Hazánk egyik vezető agrár-szakkiállításán továbbra is arra törekszenek a szervezők, hogy a rendezvényen kapcsolatot teremthessenek a mezőgazdaság szereplői, és a résztvevőket üzleti sikerhez, valamint a legfrissebb információkhoz juttassák.


Forrás: Facebook / Farmer Expo

A 2021-es jubileumi Farmer Expo minden idők egyik legsikeresebb kiállítása volt 321 kiállítóval és 32.018 látogatóval, mellyel ismét bebizonyosodott a személyes találkozás jelentősége az üzleti életben. 8 szakmai fórum került megrendezésre külföldi előadók bevonásával, ahol a sertés-, szarvasmarha-, juh- és baromfitenyésztés volt a téma főleg a digitális és innovatív fejlesztések szemszögéből.

Ezt a közös sikert szeretnék a szervezők 2022-ben is erősíteni a szakmai szövetségekkel karöltve, melynek keretén belül lesznek szakmai fórumok, növénytermesztési fórum, és nem maradhatnak el az állattenyésztési bemutatók sem.

A tavaly közönségsikert aratott Karneváli Lovas Kupa idén egy új szintre emelve várja a kiállításra látogatókat. Ezen felül természetesen a közönségprogramok sem maradnak el. Kísérőrendezvényként a Hortico Zöldség-Gyümölcs és Kertészeti Kiállítás különféle termékkóstolókkal várja az érdeklődőket.

Az előző évekhez hasonlóan a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Hajdú-Bihar Megyei Igazgatósága is részt vesz a kiállításon. Az idei évben is 100 m2 nagyságú kiállítóterületen számos megyei tag számára biztosít kedvezményes megjelenési lehetőséget.

További programinformációért kövesse a szervező Facebook oldalát vagy látogasson el weboldalára.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.