2022.05.26., csütörtök , Fülöp, Evelin

Hírek

2022. január 18. kedd • 09:41

Idén is keresik a legjobb üzletet!

Idén is keressük azokat a kiskereskedelmi láncokat és egyéni üzleteket amelyek a saját kategóriájukban átlagon felül működnek: legyenek sarki kisboltok, dohányboltok vagy szupermarketek. Az egyetlen kitétel, hogy áruljanak, akár élelmiszert, akár a kiírásban meghatározott non-food terméket. A regisztráció elindult!

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonalaaz üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre - írja honlapján a Store Insider.

Már az első, 2015-ös versenyre is száznál többen jelentkeztek, és a megmérettetés azóta is töretlenül népszerű a kereskedők körében, a díjazottak szívesen használták az elnyert címeket mind kommunikációjukban, mint üzleteik portáljain. A Store Insider magazin pedig bemutatja a díjat nyert üzleteket, mind a nyomtatott lapban, mind az online felületen.

A versenyre az egyéni boltok 11 főkategóriában nyújthatják be pályázataikat üzlettípusuk és/ alapterületük szerint. A kiskereskedelmi láncok pedig 7, különböző szempontrendszer szerint kiírt kategóriában bizonyíthatják kiemelkedő teljesítményüket a szakmai zsűri előtt.

Az elmúlt hét évben több mint hatszáz üzlet pályázott a díjra, közülük legalább 200-an kaptak elismerést, és használták "Az Év Boltja" díj logóját, ezzel is mutatva vásárlóiknak: saját kategóriájában kiemelkedő minőségű és szolgáltatást nyújtó üzletben vásárolnak.

2021-ben ismét bővült a díjazottak köre, hiszen a meglévő kategóriák mellett elismerést kapott az év húsáru, illetve pékáru-kereskedője is.

Néhány kép a tavalyi, élőben megtartott díjátadóról.

A versenyre 12 főkategóriában nevezhetnek üzletek, illetve az azokat működtető láncok:

Az Év Zöldség és Gyümölcs Kereskedője 2022
Az Év Friss Húsáru Kereskedője 2022
Az Év Friss Pékáru Kereskedője 2022
Az Év Innovatív Kereskedője 2022
Az Év Vevőbarát Kereskedője 2022
Az Év Környezettudatos Kereskedője 2022
Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben 2022

A versenykiírás szélesítésével arra törekszünk, hogy mind az egyénileg pályázó üzletek, mind a kereskedelmi láncok számára megteremtsük a lehetőséget, hogy a díjjal is felhívhassák a vásárlók figyelmét a fejlődéshez elengedhetetlenül szükséges funkciókra, szolgáltatásaik magas színvonalára. Az üzletek és kereskedelmi láncok ezzel is erősíthetik saját imázsukat, elismertségüket a kategóriájukon belül.

A beadott pályaműveket ismert és elismert szakemberekből álló – kereskedelmi, FMCG- és kreatív szektorból érkező – zsüri bírálja el. Ahogy a korábbi években, idén is lesz közönségszavazás online, a Storeinsider.hu felületén.

További információ és jelentkezés ezen a linken.

agrotrend.hu / Store Insider

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.