2021.09.17., péntek , Zsófia

Hírek

2019. szeptember 26. csütörtök • 10:48

Idén utoljára indulnak az erdészeti szakszemélyzeti továbbképzések

A tananyagot önállóan kell majd a résztvevőknek feldolgozniuk

2019. szeptember 30. és október 27. között lesz megtartva a következő jogosult erdészeti szakszemélyzeti továbbképzés, amelyet a szervezeti átalakulás miatt a Nemzeti Földügyi Központ Erdészeti Főosztálya bonyolít le, együttműködve a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal.

Az erdészeti szakirányítói névjegyzékben szereplő erdészeti szakszemélyzet számára az erdőgazdálkodást és az erdészeti szakirányítást érintő hatályos jogszabályokról és azok alkalmazásáról szóló jogosult erdészeti szakszemélyzeti továbbképzés a jelzett időponttól a NÉBIH távoktatási portálján keresztül valósul meg. A jelentkezők a kurzus első napján e-mailben kapják meg a felületre történő belépéshez szükséges felhasználó nevet és jelszót.

A tananyagot önállóan kell majd a résztvevőknek feldolgozniuk, a tanfolyam pedig akkor tekinthető teljesítettnek, ha minden témakör elolvasásra került.

A tananyag és az oktatási segédletek az oktatási felületről letölthetők és nyomtathatók.

A 2019. szeptember 30. és október 27. közti továbbképzésre a jelentkezést szeptember 27-ig fogadják.

Ez a kurzus is jelenléti vizsgával zárul, amelynek időpontja: október 29. A vizsga 24 fős csoportokban történik, de ha a képzés létszáma meghaladja a 60 főt, akkor október 30-i dátummal egy 2. vizsganapot is fognak tartani.

A rendezvénnyel kapcsolatos további részletek, valamint a jelentkezési felület itt érhető el.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.