2020.10.26., hétfő , Dömötör

Hírek

2019. szeptember 06. péntek • 08:28

Ingyenes borász képzés indul Budafokon

Szeretné dolgozóit szakirányban tovább képezni? Erre kiváló lehetőséget nyújtanak a budafoki Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskolában induló technikus képzései.

Az esti élelmiszeripari technikus képzés (54-541-02) általános érettségit követően 2 éves (csütörtök és péntek délutáni oktatással), míg az ágazati érettségi után 1 éves (hétfő és kedd délutáni oktatással) képzési idővel vehető igénybe. Mindemellett az élelmiszeripari technikus képzésre az érdeklődők 2 éves nappali oktatás formájában is jelentkezhetnek - írja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

Kitűnő lehetőség a frissen érettségizetteknek - fotó: pixabay.com

Az élelmiszeripari technikus végzettséggel rendelkezők pedig jelentkezhetnek az ország legjobb borász szaktechnikusi esti felnőttképzésére (Bor- és pezsgőgyártó szaktechnikus, 55-541-01).

Az 1 éves borászati technikusok szakmai képzésének keretében a hallgatók öt hetes egybefüggő szakmai gyakorlat tölthetnek el az ország legjobb, legnevesebb borászatainak egyikében.

A képzés azok számára akiknek ez az első vagy második OKJ szakmája ingyenes.

Jelentkezési határidő szeptember 15. A csoportok minimális létszáma 15 fő.

További információt a Soós István Borászati és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola honlapján vagy a +36 1 426 53 84 számon kérhetnek.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.