2020.07.12., vasárnap , Izabella, Dalma

Hírek

2018. december 10. hétfő • 09:40

Január végéig döntenek a vadgazdálkodási pályázatokról

A pályázatokkal kapcsolatos végső döntést az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) elnöksége január végéig hozza meg – közölte az OMVK nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK).

835 pályázat érkezett be - Kép: Pixabay

Az Országos Vadgazdálkodási Alap (OVA) 2018. évi pályázati felhívására összesen 835 pályázatot nyújtottak be a vadászkamarához.

A benyújtott pályázatokat az Országos Magyar Vadászkamara (OMVK) területi szervezeteinek vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottságai formailag ellenőriztek és tartalmilag véleményeztek. A formai ellenőrzés során 27 pályázatot hibásnak ítéltek a területi bizottságok, mely pályázatok a továbbiakban érdemi bírálatra nem bocsáthatók. E pályázatok vadászatra jogosultjai a megadott elektronikus elérhetőségen 2018. november 30-ig értesítést kaptak a Kamara területi szervezeteinek vezetőségétől.

A formailag megfelelő pályázatokat – az előzetes szakmai véleményezést követően – az országos vadvédelmi és vadgazdálkodási bizottság a meghatározott és közzétett pontrendszer alapján bírálja el, majd rangsorolva az OMVK elnöksége részére előterjeszti. A pályázatokkal kapcsolatos végső döntést (támogatás vagy elutasítás) az elnöksége hozza meg 2019. január 31-ig.

agrotrend.hu / NAK / OMVK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.