2020.05.25., hétfő , Orbán

Hírek

2019. április 19. péntek • 09:00

Jelentkezzen kiállítóként a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ra

A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva elnevezésű program május 23-24-én várja az agrárszakembereket. Az eseményre ingyenes a belépés.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – idén is megrendezi az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását.


ábra: NAK

A NAK nagyszabású rendezvényére 2019. május 23-24-én kerül sor Mezőfalván. A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-n a mozgógépes szántóföldi bemutató, a növénytermesztési technológiák és fajtabemutatók, a termesztéstechnológiai újdonságok, valamint a precíziós gazdálkodás szerepe és eszközei lesznek a középpontban.

A rendezvény mindkét napján bemutatják majd a legújabb nemesítési és kutatási eredményeket a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajtákat, hibrideket is, továbbá a munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között.

Ennyiféle gép és technológia gyakorlat közbeni megismerésére, kipróbálására csak itt lesz lehetőség.

A szakmai érdeklődők a rendezvényen első kézből kaphatják meg a naprakész és releváns válaszokat az agrárium legaktuálisabb kérdéseire. Ezek biztosítják az agrárium szereplőinek azokat az információkat, amelyek által sikeresebben gazdálkodhatnak, gyarapodhatnak, ezáltal is erősítve a magyar vidéket.

A fentieken túl, idén az erdészetek felé is nyit a rendezvény, hiszen érdemeivel és problémáival együtt az erdészeti ágazat is az agrárium része – ez a téma bőven tartogat hasznos információt a mezőgazdálkodók és az erdőgazdálkodók részére egyaránt.

Ez a kétnapos rendezvény széles körű tájékozódási pont a gazdálkodóknak.

A NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-ra jelenleg is zajlik a kiállítók toborzása, mert a kamara szándéka, hogy a központi témákon túl minél több szakterületről minél több kiállító legyen jelen Mezőfalván, ezzel is emelve a rendezvény szakmai nívóját.

Többek között várjuk az:

  • erőgazdálkodási eszközöket és gépeket
  • a tápanyagpótlást
  • a kertészeti eszközöket
  • az öntözéstechnikai megoldásokat
  • a termények szállítását és tárolását segítő berendezéseket bemutató és/vagy forgalmazó cégek jelentkezését.

Információ és kiállítói jelentkezés:

www.szantofoldinapok.hu

szantofoldinapok kukac nak pont hu

+36 70 5285682

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.