2020.04.06., hétfő , Vilmos,Bíborka

Hírek

2019. március 29. péntek • 10:17

Jelentős kedvezménnyel tankolhatnak az agrárgazdasági kamara tagjai

A kedvezmények igénybevételéhez „NAK”-os MOL-kártyát kell igényelni.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. együttműködésének köszönhetően jelentős kedvezménnyel tankolhat és vehet igénybe szolgáltatásokat a kamara közel 400 ezer tagja számos MOL töltőállomáson - olvasható a kamara közleményében.


A NAK számos különféle szolgáltatással segíti tagjai tevékenységét - fotó: Máthé Zoltán/MTI

A köztestület és a MOL között – korábbi együttműködésük továbbfejlesztésével – kötött megállapodás nyomán pedig speciális kedvezményeket kaphatnak a kamarai tagok a MOL töltőállomásokon.

A kedvezmények igénybevételéhez „NAK”-os MOL-kártyát kell igényelni.

Az agráriumban, élelmiszeriparban tevékenykedő kamarai tag vállalkozások, őstermelők, gazdálkodók – főként a szezonális mezőgazdasági munkákhoz igazodóan – az üzemanyagkártyákkal emelt szintű, akár literenkénti 6-20 forintos engedményben részesülnek az üzemanyag-vásárlásaik során.

A kártyák használatával ezen túlmenően kedvezményesen vásárolható palackos PB-gáz, kenőanyagok, autókemikáliák, illetve az autómosás is olcsóbban vehető igénybe.

A különböző típusú és tulajdonságokkal bíró MOL-NAK kártyákról a kamara internetes portálján található bővebb információkat ide kattintva találhatnak.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.