2022.12.08., csütörtök , Mária

Hírek

2022. július 25. hétfő • 17:10

Kedvezménykártyával ösztönzik a helyben vásárlást

Újabb akciót hirdetett a L’amour csoport: a szentesi vállalkozások szövetsége egy 5 százalékos kedvezményt biztosító kártyával szeretné arra biztatni az embereket, hogy helyi termékeket és szolgáltatásokat vásároljanak.

A L’amour csoportnak jelenleg 14 tagja van, akik közösen vezettek be egy kedvezménykártyát, amely 5%-os kedvezményt biztosít a vásárlóknak minden egyes vásárlásból a résztvevő üzletekben. Ilyen kártyát a 14 üzlet bármelyikében igényelhetnek egy egyszeri ötezer forint feletti vásárlás után.


14 üzletben jelent 5 százalékos kedvezményt a kártya. Fotó: Majzik Attila

A kártyának kettős célja van: egyrészt így több pénz marad az emberek zsebében, másrészt pedig ezzel is ösztönözzük, hogy helyben vásároljanak termékeket és szolgáltatásokat. Minden egyes forinttal, amit helyben költünk el, a helyi munkahelyeket védjük – magyarázta Bocskay István gazdaságfejlesztési referens.

A kártya a július 15-i Kennedy-napon debütált, így a résztvevő üzletek vezetői már néhány napos tapasztalatról is beszámolhattak: Örülnek a vásárlóink, hogy van egy ilyen lehetőség, hogy a vállalkozások ezzel a kedvezménnyel is tudják őket segíteni – mondta Túri Kata, a Szarvasi Húsbolt üzletvezetője.

Mint Szabolicsné Sándor Ildikó, a Piramis lakástextil-padló szaküzlet vezetője hozzátette, szeretnék megmutatni, hogy a kisvállalkozások is tudnak olyan jó minőségű, széles választékot kínálni, mint a multik. Ezt erősítette meg Szabó Anna, a Heuréka bőrdíszmű, játék, ajándék szaküzlet vezetője is, aki hozzáfűzte, a L’amour csoport tagjai szinte minden területet lefedve – a kertészeti áruháztól kezdve az informatikai üzleten át az optikáig –, széles palettán kínálják a termékeiket és szolgáltatásaikat.

Kiss Csaba alpolgármester megjegyezte, a városvezetés akkor boldog, hogy ha jól megy a szentesi vállalkozóknak. Úgy látja, a csoportban van bővülési lehetőség, a meglévő tagok mellett szívesen látna még más szolgáltatókat is.

agrotrend.hu / DELMAGYAR, Majzik Attila

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.