2020.12.05., szombat , Vilma

Hírek

2017. október 17. kedd • 07:03

Ki lesz az Év Agrárembere 2017-ben?

Idén október elsejétől október 31-ig lehet jelöltet állítani Az Év Agrárembere Díjra. 2017-ban 10 kategóriában zajlik a megmérettetés.

Kedves Érdeklődők, Jelöltek, Gazdászkollégák!

Magyarország legismertebb agrárdíját idén is kiírjuk. Most is olyan gazdálkodókat, agráregyetemistákat keresünk, akik érdemben gyakorolják a társadalmi szerepvállalás méltó cselekedetét.

Minden olyan segítség, támogatás, közérdekű cselekedet társadalmi szerepvállalásnak minősül, amit valaki nem pénzért csinál, hanem meggyőződésből, saját akaratból és térítés nélkül.Jól tudjuk mindannyian, hogy sok ilyen gazdálkodó van, akik a vidéki élet bázisát jelentik, akik nélkül egy-egy település már-már nem is tudna létezni, egy-egy óvoda, egyesület, egyházközség, vagy zenekar, illetőleg sportegyesület is nehezen tudna fennmaradni.

Őket keressük egy jelölési folyamatban, mely 2017. október 1-31-ig tart.

Idei díjunk Fővédnöke Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, mely nagy megtiszteltetés számunkra!

A jelöltek közül a zsűri kiválasztja a döntősöket és a kategóriagyőzteseket, a február 10-i gálaestünkön pedig megszavazzuk és kihirdetjük a kategóriagyőztesek közül az abszolút győztest. Januárban egy közönségszavazás is lesz a Facebook oldalunkon, aminek az eredménye egy közönségdíjas jelölt lesz.

 Nézze meg a tavalyi gálánkon készült videónkat!

A jelölteket az alábbi linken várjuk:
https://azevagrarembere.hu/jeloles

Barátsággal:
Mátrai Zoltán, Főszervező

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.