2020.08.07., péntek , Ibolya

Hírek

2017. augusztus 23. szerda • 07:58

Kiállítók sokaságával találkozhatnak az OMÉK-ra látogatók

Szórakoztató, játékos programokkal, kulturális műsorokkal és a magyar mezőgazdaságot bemutató kiállítók kiváló termékeivel találkozhatnak a 78. OMÉK látogatói 2017. szeptember 20-24. között a HUNGEXPÓN és a Kincsem Parkban.

A mezőgazdasággal, élelmiszergazdasággal foglalkozó kiállítónak egyedülálló lehetőség az idén szeptemberben immár 78. alkalommal megrendezendő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK), hiszen kiváló terep új termékeik bemutatására és a legújabb agrár innovációk feltérképezésére. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum által megkérdezett résztvevők – legyenek visszatérők, vagy teljesen új szereplők a vásározók között - szinte egyöntetűen állították, hogy mind szakmai, mind pedig kereskedelmi értelemben óriási lehetőség a gazdálkodóknak és agrárszakmai vállalkozásoknak a kiállítás.

Az idei OMÉK számos újdonsággal várja a látogatókat. Az egészségtudatos élelmiszerfogyasztás ösztönzésére a Hungexpo „G” pavilonjában közel 100 négyzetméteres területen alakítanak ki bioszigetet. A „Civil tér” az agráriumhoz kötődő alapítványok, szakmai szervezetek munkáját mutatja be. Mellettük tájegységek szerint (pl. a Hajdúság, a Nyírség, a Balaton-felvidék, stb.) kínálják portékáikat a kistermelők.

De lesz állatbemutató, őshonos állatpark, mezőgazdasági gépkiállítás és a kertek szerelmesei is találhatnak érdekességeket.

Esténként pedig popkoncertekkel és kulturális műsorokkal – például Péter Szabó Szilviával, vagy az Experidance táncegyüttessel – várják a látogatókat.

További részletek a www.omek2017.hu oldalon olvashatók.

agrotrend.hu / AMC

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.