2020.05.28., csütörtök , Emil,Csanád

Hírek

2015. december 17. csütörtök • 15:25

Kiderült, kik az év somogyi vállalkozói

A Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége az idén is kitüntette a megye gazdasági életében kiemelkedő teljesítményt nyújtó kamarai tag vállalkozásokat. A Somogy Gazdaságáért Díjat a több éven át egyenletesen jó teljesítményt nyújtó cég kapta.


fotó: 123rf

Ezt az elismerést most a borjú-, és bárányhús termékek előállításával, forgalmazásával foglalkozó Kapos Ternero Kft. vihette haza. Az 1992-ben alapított cég megszerezte a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy használati jogát. Az Év Somogyi Vállalkozása Díjat a piacképesen és eredményesen működő kamarai tagok kapják.   

A Somogy Innovációjáért Díj kategóriában szintén elismerő oklevelet vett át a Zselic Kincse Szövetkezet, amely a zselici tájvédelmi körzet településein élő és alkotó kézműveseket, őstermelőket tömöríti. 

A Somogy Környezetvédelméért Díjat a Kaposvári Villamossági Gyár Kft. érdemelte ki az idén. Felülvizsgálták a technológiákat, új szennyvízkezelőt építettek, szelektív hulladékgyűjtő-, fémhulladék gyűjtő konténereket, bálázó gépet, gazdaságos olajfelitató rendszert szereztek be. 

agrotrend.hu / sonline.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.