2022.08.17., szerda , Jácint

Hírek

2017. május 22. hétfő • 09:37

Kiemelkedő magyar részvétellel zárult a 84. Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár

Az egy héten át tartó eseményen az Agrármarketing Centrum partnereivel, közösségi standjával közel száz négyzetméteren jelenítette meg országunk gazdag kínálatának széles választékát.

A látogatók többek között magyar hús termékekkel és húskészítményekkel, ízletes sajtjainkkal, valamint különlegességként kínált mézeinkkel, alkoholos ital és olaj termékeinkkel ismerkedhettek meg - írta közleményében az AMC.

fotó:AMC

A hét folyamán rekord számú látogató kereste fel a vásárt, ezen belül pedig a magyar standot, s ennek köszönhetően a magyar kiállítók számos sikeres tárgyalást bonyolíthattak le nem csupán meglévő ügyfeleikkel, az új érdeklődőkkel is.

fotó:MTI

Az eseményen a magyar standot az AMC felett tulajdonosi jogokat gyakorló Földművelésügyi Minisztériumot irányító Fazekas Sándor nyitotta meg. A szerb-magyar napon, csütörtökön pedig dr. Pana Petra külgazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkár, dr. Pintér Attila nagykövet, Bakó Tamás külgazdasági attasé és Babity János főkonzul találkozott a kiállítókkal.

Az Újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár töretlen sikerességének köszönhetően a régió mezőgazdasági területének egyik legfontosabb üzleti eseménye évek óta, amelyet a résztvevői és látogatói szám, valamint a termékek és szolgáltatások promóciója alapján egyaránt a világ 60 országából a 10 legfontosabb mezőgazdasági kiállítás között tartanak számon.

agrotrend.hu / AMC

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.