Hírek

Kistermelői útmutató készült a jó higiéniai gyakorlathoz

Az útmutató ingyenesen elérhető a Földművelésügyi Minisztérium honlapján.

Kistermelői útmutató készült az élelmiszer-előállítás és értékesítés jó higiéniai gyakorlatához – közölte a szaktárca szerdán az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a kifejezetten élelmiszer-előállító kistermelőknek szánt ismertető egyebek mellett segíti a vállalkozásokat a rájuk vonatkozó jogszabályok értelmezésében, és iránymutatást ad az általuk végezhető tevékenységek szakszerű elvégzéséhez, és a tőlük elvárt igazolások, nyilvántartások és jelölések rendszerében is eligazít. Az ingyenes útmutató letölthető az FM weboldaláról.

agrotrend.hu / MTI

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés