2020.01.23., csütörtök , Zelma,Rajmund

Hírek

2019. április 18. csütörtök • 13:37

Kiváló programok az idei Marcali Expo-n

A kiállítás legfőbb céljai között szerepel a kistermelők munkájának megismertetése és a helyi hagyományos értékteremtés.

A rendezvény szervezője a Somogy megyei Önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Somogy megyei Szervezete. A rendezvény fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter, védnökei Móring József Attila országgyűlési képviselő és Huszti Gábor a Somogy megyei Közgyűlés alelnöke, a Somogy Megyei Vállalkozói Központ Alapítvány Kuratóriumának Elnöke és Marcali város önkormányzata biztosítja a vásár helyszínét.


kép: marcaliexpo.hu

A kiállítás és vásár egyik legfontosabb célja, hogy népszerűsítse és lehetőséget adjon a kistermelők termékeinek, mezőgazdasági gép gyártóknak, kerti bútor forgalmazóknak és külföldi partnerek bemutatására.

További célkitűzésünk, hogy az érdeklődők széles köre megismerhesse azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével szebbé varázsolhatják, "kivirágoztathatják" környezetüket és a helyi hagyományos vásári forgatagban,

olyan minőségi termékekhez juthassanak hozzá, amelyek 100% magyar termelő kezéből kerül ki.

A rendezvény nemcsak kiállításként, hanem piacként is működik majd. Szeretnénk, ha megjelennének azok a növény és gyümölcs feldolgozással foglalkozó kistermelők, akik a helyszínen tudnák bemutatni ezt a tevékenységet.

A tematikus programokon szó esik majd:

  • szőlőművelésről
  • otthoni kiskert művelésről
  • gyógynövénytermesztésről
  • gyümölcsfeldolgozásról

Mindezek mellett, élelmiszereket, használati tárgyakat, különböző kézműves termékeket kóstolhatnak és vásárolhatnak meg a rendezvényre látogatók.

A programokat színesíteni fogják majd szakmai előadások, kulturális programok
és a gyermekek számára is lesznek foglalkozások.

További információkért látogassanak el a Marcali Expo honlapjára!

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.