2022.06.27., hétfő , László

Hírek

2019. július 15. hétfő • 08:55

Körbejártuk hazánkat, hogy megtaláljuk Magyarország Legszebb Birtokát

Végéhez ért a Magyarország Legszebb Birtoka 2019 díj zsűrijének birtokjáró körútja

Az AGROTREND csoport kiemelt céljának tartja a mezőgazdaság értékes szereplőinek kiemelését, a mezőgazdaság jelentőségének hangsúlyozását, a gazdászélet szépségeinek megismertetését. EZt a célt szolgálja a harmadik alkalommal kiírt nagydíj, a Magyarország Legszebb Birtoka 2019 is.

Idén is az ország minden tájáról jelöltek birtokokat a díjra hét különböző kategóriában. Minden jelöltet felkerestünk telefonon, képeket kértünk tőlük, bemutatkozó anyagot készítettünk róluk. Az így elkészült mintegy

300 oldalas anyagból a majd 30 fős zsűri az egyes jelöltek felolvasása és képeik megtekintése után megszavazta a 21 döntős jelöltet, akiket meglátogattunk gazdaságuk helyszínén.

21 csodálatos birtokon jártunk, nagyszerű élményekkel gazdagodtunk. Minden birtokbejárásról élő videókkal és fotókkal jelentkeztünk be facebook oldalunkon, illetve minden napról készült az agrotrend,hu oldalon egy összefoglaló, melyben bemutatjuk az aznap meglátogatott gazdaságokat.

A birtokbejárások napi összefoglalóit itt olvashatják:

Bejelentkezéseinkkel bízunk benne, hogy meg tudjuk mutatni gazdatársainknak, hogy szorgalmas munkával milyen magas színvonalú gazdaságokat lehet felépíteni hazánkban, illetve a nem mezőgazdaságban tevékenykedők, és a jövő generációja számára is vonzóbbá tehetjük ezt az ágazatot.

21 birtokot látogattunk meg 8 nap alatt. Fejenként mintegy 5000 km-t autóztunk és minimum 15 autó volt egy-egy bejáráson, tehát minimálisan is 75.000 km-t mentünk a helyszínekre. 
Összesen mintegy 120 szállodai éjszakát töltöttünk el a birtoklátogatások során. Ez olyan mintha egy valaki 4 hónapig csak szállodában lakott volna.

Mintegy egy hónap alatt a facebook oldalunkkal, mint hivatalos kommunikációs felületünkkel mintegy 400.000 embert értünk el, 100.000 interakciót hajtottak végre (lájk, megjegyzések...) és videóink megtekintése lassan eléri a 200.000-t.

A meglátogatott gazdaságok adatait még összesítjük, de ahogy láttuk egy megyényi városmennyiség összköltségvetését is meghaladja az éves árbevételük, a Magyar költségvetés kb. egy ezrelékét teszi ki, a foglalkoztatottak száma pedig egy kisváros méreteivel vetekszik

A zsűrit folyamatosan változó összetétel jellemezete,voltak akik minden helyszínt meglátogattak velünk, voltak akik csak párat hagytak ki. Egy biztos: a zsűri nagy része egy jól összekovácsolódott baráti társasággá vált. A végére már eltűntek a rangok és pozíciók, mindenki egy, fontos, értékes, csapattag lett.

Köszönet a támogatóinknak, hogy ez segítségükkel megvalósulhatott, köszönet a döntőseinknek, akik nem csak szép birtokokat mutattak, hanem parádés vendéglátásban is részesítettek minket és köszönet a zsűritagoknak az áldozatos birtoklátogatást! 

Külön köszönjük kollégáinknak az áldozatos munkát, amit a háttérben végeztek nélkülük nem lett volna ilyen zökkenőmentes a látogatás: Peresztegi Zsuzsi, Hernádi Noémi, Duhonyi Csaba, Hamvas Atanáz, Ferencz Peti, Balog Dani-Baga és persze pénzügyi vezetőnk Kalafatics Kata.

Ezután is érdemes követni facebook oldalunkat, ahol további információkkal és folyamatosan bővülő fotós és videós anyagokkal várjuk látogatónikat.

Augusztus 1 és 20 között közönségszavazás keretein belül is számítunk Önökre,

augusztus 31-én pedig élőben követhetik díjátadó estünket, ahol kiderül melyik lesz az idei évben Mayarország Legszebb Birtoka.

Az idei versengés során támogatóink:

Kertcenter és a SSangyoung márka forgalmazója a WAE Kft., valamint a Stiga gépek is díjunk támogatói.

Médiaoldalról az Új Mezőgazdasági Magazin, Az Agrárágazat havilap, a Magyar Mezőgazdaság Kiadó, a HírTv és persze az AGROTREND csoport erősítik a kommunikációt.

agrotrend.hu / Magyarország Legszebb Birtoka

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.