2023.02.01., szerda , Ignác

Hírek

2020. október 09. péntek • 15:28

Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért

Az agrárminiszter 2020-ben is kiírta a "Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért" (KDHT) pályázatot, amelynek beadási határideje 2020. november 9. - közölte az Agrárminisztérium (AM) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek piacra jutásának elősegítése, a fogyasztók körében való népszerűsítése, emellett a kimagasló tevékenységet folytató közösségek és egyének elismerése, példaképül állítása. A pályázaton társadalmi és egyéni kategóriában önkormányzatok, önkormányzati társulások, non-profit társaságok, szociális szövetkezetek, valamint civil szervezetek vehetnek részt - írja az MTI.

fotó: pixnio.com

A nyertes pályázók részére a miniszteri díj és elismerő oklevél átadására a Termelői Közösségek Napja alkalmából 2020. december 10-én kerül sor.

A hiánytalanul kitöltött pályázati űrlapot és mellékleteit kizárólag elektronikusan, PDF formátumban kell benyújtani a kozossegidij@am.gov.hu elektronikus levélcímre, az agrártárca borászati és kertészeti főosztálya részére. Az email tárgya: KDHT pályázat (2020). További információ telefonon a + 36 (1) 795-1705 számon, valamint e-mailben a kozossegidij@am.gov.hu-ra írva kérhető - közölte az AM.

agrotrend.hu / MTI

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.