2021.04.21., szerda , Konrád

Hírek

2018. december 13. csütörtök • 11:50

Központban a vevő a KITE aszódi bázisán

A cég új létesítményével bővül a szolgáltatási tevékenységek köre is.

Ünnepélyes keretek között, a KITE Zrt. vezetőinek és partnereinek körében nyílt meg a legújabb aszódi bázis a Céhmester úton.


2018. december 7-én 20-ra nőtt a KITE Zrt. alközpontjainak száma - fotó: KITE

A KITE Zrt. neve nem újdonság a városban, ugyanis 2016-ban nyitotta meg kapuit az a telephely, amelynek fő profilja az alkatrész-szolgáltatás volt, elsősorban a KITE által forgalmazott gépekhez.

Abból a célból jött létre a telephely, hogy a környéken dolgozó több mint 200 gazdálkodó számára elérhetővé tegye a KITE Zrt. alkatrészkínálatát.

Ezt a térséget eddig a Dabasi Alközpontból látták el, azonban néhány települést már nem tudtak a cégtől megszokott biztonsággal ellátni. Ezért szükségét látták, hogy közelebb hozzák partnereikhez a magas színvonalú és gyors szolgáltatásaikat.

A telep a Pesti út 23. szám alól költözik át a Céhmester út 9.-be, és bővül is a szolgáltatásaik és termékeik köre.

A rangja is megváltozik a KITE térségi bázisainak sorában, ugyanis a többi alközponthoz hasonlóan az alkatrészértékesítés komplex kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységgel egészül ki. Az új létesítményben

- az alkatrész- és gépkereskedelem,
- az agronómiai inputanyag-kiszolgálás,
- a terménykereskedelem,
- a szervizszolgáltatás és a precíziós gazdálkodási szaktanácsadás is elérhetővé válik.

15 kolléga látja majd el ezeket a feladatokat, így 6 új kollégával bővül az eddigi létszám.

A KITE Zrt. 2017-ben hirdette meg a „Központban a vevő” programját, melynek keretén belül a modern és felszerelt alközpontokban, az oda betérők kényelmének kiszolgálása mellett a közvetlen vásárlási és tárgyalási lehetőségeket teremtik meg.

Ezt az elvet követi az új aszódi kirendeltség is.

Az alközpont teljes területe 1205 m2, melyből az iroda és a szociális helyiségek 130 m2-en fekszenek, a raktárkapacitás 1075 m2, ami kiegészül egy bérelt külső műtrágyatárolóval.

agrotrend.hu / KITE

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.