2020.10.22., csütörtök , El?d

Hírek

2020. szeptember 29. kedd • 06:59

Lesz AGROmashEXPO: megújult kiállítási területen várják a kiállítókat és a látogatókat január 27-30. között

2021 januárjában a fokozott egészségügyi higiéniai rendelkezések betartása mellett megrendezésre kerül az AGROmashEXPO, Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye – közölte a Hungexpo Zrt. lapunkkal.

A Hungexpo vezetése figyelemmel kíséri a járványhelyzet alakulását, egyeztett a felelős kormányzati szervekkel és betartja a hatályos rendelkezéseket - írja az OTP Agrár.

A cég számára elsődleges a kiállítók, látogatók, munkatársak egészsége, ezért az EMMI által jóváhagyott Covid kézikönyvben kidolgozott szigorú egészségügyi protokollt léptetik életbe rendezvényeiken. Magyarországon, a jelenlegi szabályozás értelmében a megfelelő óvintézkedésekkel nincs akadálya az üzleti rendezvények megtartásának.

„A szakkiállításon való részvétel nem hasonlítható a zenés táncos tömegrendezvényekhez, kisebb kockázatot jelent, mint vásárolni menni vagy tömegközlekedési eszközt használni” – írják. „Meggyőződésünk, hogy az üzleti életnek, a gazdaságnak működnie kell, ehhez pedig szükségesek a jól kontrollált módon lebonyolított üzleti rendezvények, mert a személyes jelenlétet az üzletkötésnél, kapcsolatépítésnél semmi nem tudja helyettesíteni. Ehhez kíván platformot nyújtani a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazói és vásárlói számára a január végén megrendezésre kerülő szakvásár, amelyet már a Hungexpo megújult pavilonjaiban rendezünk. Az igényt a kiállításra jól jelzi, hogy eddig több, mint 120 kiállító cég jelentkezett, és folyamatos az érdeklődés” – közölte a cég. 

Korábban a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közleményben jelezte, hogy az elnökség hosszas egyeztetés után arra a megállapításra jutott, hogy 2021-ben nem rendezi meg az AgrárgépShow-Budapest kiállítást.

Az AGROmashEXPO természetesen vár minden, kiállítani, üzletet kötni szándékozó céget, ahogyan a mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, innovációk iránt érdeklődő vásárlókat is – zárul a Hungexpo közleménye.

agrotrend.hu / OTP Agrár

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.