2023.02.03., péntek , Balázs

Hírek

2019. december 03. kedd • 10:39

Magyar Gazdák Bálja a Vigadóban

Magyarországon hagyomány teremtően országos gazdabált szervez az AGROTREND csoport, Jakab István fővédnökségével.

A magyar gazdák a társadalom értékes tagjai és meggyőződésünk, hogy a gazdatársadalom is megérdemli az ünneplést. Ezért egy nagyszabású, elegáns, magas presztízsű rendezvényt szervez az AGROTREND csoport, ahol a gazdatársadalom, a szakigazgatás, az érdekvédelem és az oktatás-kutatás szakemberei tudnak kötetlen módon találkozni, szórakozni és kapcsolatot építeni.

Pesti Vigadó, a Magyar Gazdák Bálja helyszíne 2020-ban

A bálozás hagyománya több századra tehető, de országos, nagyszabású bálokat az 1800-as évek végén szerveztek Budapesten. Gazdabálról az Alföldről van információnk, amit biztosan 100 éve is rendeztek már.

Azóta is hagyományos, hogy egy-egy közösség a báli szezonokban megszervezi ezt az elegáns szórakozási formát.

A bálozásnak íratlan szabályai alakultak ki, mint az elegáns öltözködés, a tánc és az étkezés szabályai, melyek az eleganciára, udvariasságra és a figyelemre épülnek.

Régi ötletként, de idei megvalósításként az ötletgazda Jakab István MAGOSZ elnök úr fővédnökséggel úgy döntöttünk, hogy több más nagyszabású gálaestünk szervezése után (Az Év Agrárembere, Magyarország Legszebb Birtoka) megszervezzük hazánk legnagyobb Gazdabálját hazánk talán legimpozánsabb rendezvényhelyszínén, a Vigadóban. Csodás helyszín, művészi előadás, melyet Mága Zoltán és társulata biztosít az egész este során, valamint mesteri vacsora fémjelzi az estet.

Azt szeretnénk, hogy egy hagyományos bál örömeit nyújtsuk a magyar gazdáknak, akik más szakmák művelőihez hasonlatosan megérdemlik, hogy a szakma ünnepelje magát.

Az áldozatos, veszélyekkel és rengeteg bizonytalansággal terhelt, de meggyőződésünk szerint legszebb szakma, a mezőgazdaság országos rendezvényét szervezzük tehát 2020 január 18-án Budapesten a Vigadóban. Összesen 300 helyet tudunk kínálni. Az esemény részleteit a www.magyargazdakbalja.hu oldalon tekinthetik meg.

Jegyvásárlás: https://www.magyargazdakbalja.hu/#jegyvasarlas

Várjuk a rendezvényen: AGROTREND csoport

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.