FÓKUSZBAN

Ha nincs öntözésfejlesztés, nem javul a versenyképesség

Ha nincs öntözésfejlesztés, nem javul a versenyképesség

Az agrárium jövőjéről és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara céljairól ...

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Ismerjék meg 2019 legjobb traktorait!

Nemrég adták át az Év traktora 2019 (Tractor of the Year 2019) ...

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Keressük Az Agrárvilág Szépét!

Olyan hölgyeket keresünk, akiknek nem csak kötődésük

Hírek

2018. november 09., péntek • 14:00

Megismétli a NAK a zöldség- és gyümölcsfeldolgozási gyakorlati napját

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai programsorozatának keretein belül újra meghirdeti a „Tanuljunk együtt! - Zöldség- és gyümölcsfeldolgozás” rendezvényét.

Az októberi rendezvényre jelentkezők száma és a résztvevők visszajelzései is azt mutatták, hogy élelmiszeripari előállítóink igénylik az ilyen és ehhez hasonló gyakorlatorientált eseményeket. Részvételi lehetőséget szeretnénk minél több tagunk számára biztosítani, ezért is döntött úgy a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága, hogy a zöldség- és gyümölcsfeldolgozási szakmai gyakorlatot ismét meghirdeti - olvashatjuk a NAK oldalán.


Nagy volt a rendezvény sikere - fotó: pixabay.com

A rendezvény 2018. december 7-8. között lesz megtartva Budapesten, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán, amelyen 30 fő részvételét tudjuk biztosítani, 10 fő zöldségfeldolgozó és 20 fő gyümölcsfeldolgozó számára.

Az első napon  az elméleti tudásátadás biztosítása a cél, míg a második napon bontott csoportokban kerül sor a gyümölcs- és zöldségfeldolgozók gyakorlati programjára. Az általános információkon túl termékfejlesztési javaslatokkal és szemléletformáló, hasznos ötletekkel várják az érdeklődőket.

Az eseményen való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik. 

agrotrend.hu / NAK

  • 2018. november 09.
  • TÉMA: Hírek  
  • CÍMKÉK:

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.