2019.02.19., kedd , Aladár,Álmos

Hírek

2018. október 11. csütörtök • 10:22

Mezőgazdasági acélcsarnok? Frisomat!

A Frisomat 25 éves magyarországi jelenléte során több, mint 1500, jelentős részben mezőgazdasági célú csarnokot épített. A cég minőségi anyagokból, minőségi munkával készülő acél csarnokai a mezőgazdaság bármely ágában tevékenykedő gazda számára gazdaságos választást kínálnak - az egyszerű terménytárolótól a hőszigetelt feldolgozóüzemig.

A modernizálódó mezőgazdaságban az infrastrukturális háttér fejlesztésére a rugalmas és gyorsan épülő könnyűszerkezetes épületek korszerű megoldást nyújtanak. Nem meglepő, ugyanis egy jó minőségű acélcsarnok sokféle célt szolgálhat: funkcionálhat gabonatárolóként, sertés- vagy baromfitelepként, de zöldségtárolóként is. Sok esetben egy oldalt nyitott épület is elégséges, például egy géptároló vagy műtrágyatároló esetén.

Minőség, amit ajánlanak

Műtrágyatároló épült például a somogyi Kánya-Ker Kft. számára – utóbbi projektnél érdemes megjegyezni, hogy az ügyvezető, Orbán Gyula ajánlás útján került kapcsolatba a Frisomattal. Nem is csalódott a cégben – a projekt kapcsán a gyorsaságon költséghatékonyságon túl a messzemenőkig rugalmas vevőkiszolgálást emelte ki.


A Kánya-ker nyitott oldalú műtrágyatárolója - fotó: Frisomat

A Frisomat ugyanis nemcsak megbízható és rugalmas, hanem az egységesített kivitelezési folyamatnak és az évtizedes rutinnak köszönhetően nagyon gyors is: a csarnokok a tervezés és az engedélyek beszerzése után néhány hét alatt felépülnek. Ne tévesszen meg azonban senkit a kivitelezés sebessége: ezek az épületek a csavarokkal történő összeszerelésnek és a jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően rendkívül időtállók. Mivel a horganyzott acélelemek nem hegesztve vannak, hanem csavarozva, sokkal kevésbé hajlamosak rozsdásodásra.

Komplex megoldások

Egy műtrágyatárolónál nincs szükség bonyolult műszaki megoldásokra, egy modern baromfitelepnél annál inkább: nemcsak állandó hőmérsékletű, folyamatosan keringetett levegőre, hanem egy bonyolult etető- és itatórendszer beszerelésére is szükség van. A Hercsi-Hús Kft. pont ezért választott egy Frisomat csarnokot, amelyek szerkezetbe beépítették az etető- és itatórendszert. Az épületet ezután szendvicspanelekkel szigetelték, majd beszerelték a levegő keringetéséhez szükséges ventilátorokat. További előny, hogy a kiváló minőségű, horganyzott acél nem korrodálódik az állati ürülék, illetve a felszabaduló ammónia hatására.


A Hercsi-Hús Kft. baromficsarnoka - fotó: Frisomat

Négy a magyar igazság!

A mezőgazdaságban, ahol kiemelt fontossága van a megbízhatóságnak, az ember szívesebben dolgozik ismert és már bizonyított partnerekkel. A professzionálisan, jó minőségben elvégzett munka újabb megrendeléseket fialhat – így történt ez a Békéscsaba melletti Kerek-tanyán, amely egy folyamatosan bővülő családi vállalkozás. Az első két csarnok még 2008-ban épült, azóta pedig két újabb csarnokkal bővült a gazdaság.


Az egyik legnépszerűbb gabonatároló típus, az Omega Plus - fotó: Frisomat

- Elégedettek voltunk a Frisomat csarnokaival, a további beruházások esetén sem gondolkodtunk másban, ez az utolsó csarnok, ami elfér erre a telephelyre, így könnyen döntöttünk a már jól bevált és számunkra megfelelő műszaki színvonalú Frisomat csarnok mellett - nyilatkozta Béres András cégvezető.

A Frisomat költséghatékonyságának, jó minőségének és remek vevőkiszolgálásának köszönheti sikereit - látszik, hogy erre a kombinációra a magyar mezőgazdaságban is komoly igény van.

További információkat a Frisomat oldalán találhatnak!

(x)

Fókuszban
Kell egyáltalán a világnak a magyar áru?

Kell egyáltalán a világnak a magyar áru?

Melyek a hazai gyümölcstermesztés nagy kihívásai

Randiapp teheneknek - így még nem találtak párra az állatok

Randiapp teheneknek - így még nem találtak párra az állatok

Az Egyesült Királyságban már nem csak az embereknek van társkereső ...

Egy ismert gép új köntösben: itt az új Hardi NAVIGATOR classic

Egy ismert gép új köntösben: itt az új Hardi NAVIGATOR classic

Európa több országában, így Magyarországon is a

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.