2022.12.06., kedd , Miklós

Hírek

2019. október 04. péntek • 15:50

Minősített minőség: elismerés a legkiválóbb márkáknak!

A magyar piacon jelenlévő közel 150.000 márkából a legjobb 400 között a Phylazonit!

Az idén tizenöt éves Superbrands program független szakemberekből álló bizottsága, a Phylazonit márkát érdemesnek találta a Business Superbrands 2019 védjegyre. Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk immár 2. alkalommal nyerte el ezt a megtisztelő elismerést.

Erre a díjra nem lehet pályázni, hanem a Nemzetközi Superbrands Program munkatársai folyamatosan figyelik a cégeket, a márkákat, a piacot. Az eredményeket a tevékenységek alapján bírálják el, hogy az adott márka jogosult-e erre a nívós elismerésre, mivel a Superbrands márka nem pusztán egy logó, ebben a terméken kívül, a márkához és a céghez kapcsolható valamennyi tényező szerepel az ismertségtől, a pénzügyi megbízhatóságon át a lojalitásig.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé.

Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

Elmondhatjuk, hogy a Phylazonit márka építése magasabb szintre lépett, hiszen cégünk már nem bizonyos termékeket értékesít, hanem egy olyan technológiát, szellemiséget kínál a termelőknek, amely alkalmazása garancia a versenyképes termesztéshez és jól beilleszthető a környezettudatos gazdálkodásba.

E nélkül nem képzelhető el küldetésünk egyik fontos célja, az egészségesebb élelmiszerek előállítása.

Ezt a komplexitást tükrözi a Phylazonit márka. Ennek érdekében kutatóintézetekkel, hatóságokkal valamint a mezőgazdaság számos kiemelkedő szereplőjével szoros kapcsolatot ápolunk, hogy a jövő elvárásait mind jobban beépíthessük
a technológiánkba.

A felmérések azt mutatják, hogy a fogyasztók többsége a bizalmat és a minőséget kapcsolja a díjhoz, többszöri elnyerése annak a bizonyítéka, hogy a márka hosszú távon gondolkozik, nem elégszik meg egyszeri sikerrel, folyamatosan fejleszt és megújul.

agrotrend.hu / Phylazonit

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.