2022.10.03., hétfő , Helga

Hírek

2020. november 21. szombat • 09:02

Most minden fiatal gazda elmondhatja véleményét és még nyerhet is vele!

Jelenleg zajlik a Vidékfejlesztési Program Fiatal Gazda Alprogram értékelése. Az értékelés célja a VP 2014-2020 Fiatal gazda alprogram eredményességének bemutatása, különös tekintettel a fiatal mezőgazdasági termelők szakmai tudásának fejlesztésére, illetve az induló vállalkozásokban az üzleti és környezeti fenntarthatóság szempontjainak teljesülésére.

Az értékelés keretében társadalmi hatásmonitoring vizsgálatot végzünk, amely során a potenciális és tényleges kedvezményezettek véleményét szeretnénk megismerni a pályázati konstrukciókról, a megvalósítást elősegítő és hátráltató tényezőkről, a pályázat hozzáadott értékéről.

fotó: pxhere.com

Mivel az értékelés eredményei a következő programozási időszak tervezése során is felhasználásra kerülnek, kiemelten fontos, hogy MINÉL TÖBB FIATAL GAZDA TÖLTSE KI RÖVID, 5 PERCES KÉRDŐÍVÜNKET, és ossza meg véleményét az értékelőkkel!

A kérdőív kitöltésére a következő linken van lehetőség: https://sayit.hu/2020-osz-videkfejlesztesi-program-fiatal-gazda-alprogramertekelese

A kérdőív kitöltésével a válaszadók egyben nyereményjátékban is részt vesznek, melynek során egy iPhone 11-et nyerhetnek! Együttműködését előre is köszönjük!

 

Hamza Eszter, értékelő szakértő, NAIK AKI

Szerepi Anna, kampánykoordinátor

 

agrotrend.hu / Revita Alapítvány

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.