2020.09.25., péntek , Eufrozina, Kende

Hírek

2020. március 25. szerda • 13:12

Ne feledje, gázolajra biztosan szüksége lesz – jusson eszébe az RWA!

Az RWA Magyarország Kft. a termelők számára, a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyagot biztosítja, valamint terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy cégünk teljes körű szolgáltatóként üzemel az agráriumban, az integrátori hálózatunkhoz tartozó gazdálkodóknak kiemelkedő minőségű vetőmagokat, valamint műtrágyákat és növényvédő szereket ajánlunk.

Ahhoz azonban, hogy termékkínálatunk ténylegesen teljes körű legyen, hozzátartozik a gázolaj értékesítése is. Ennek érdekében olyan megbízható partner megtalálása volt a cél, mely szintén kiváló minőségű termékeket kínál, a zökkenőmentes kiszolgálás mellett. Az OMV dízelüzemanyag szolgáltatásai tökéletesen megfelelnek ennek. Az RWA Magyarország Kft. az OMV  Hungária Ásványolaj Kft.-vel közösen megoldást kínál az agrárpiac szereplőinek. A két osztrák gyökerű cégre jellemző a precíz, megbízható munka és a nagyszerű szakemberek jelenléte is.

OMV Diesel Plus

Kínálatunkban már elérhető az OMV Diesel Plus üzemanyag is. Ezen termék előnyeinek alapja a magas minőségi üzemanyag-keverék, amelyhez hozzájárul az OMV innovatív és speciálisan kifejlesztett teljesítménynövelő adalék csomagja. Ezeket a következőképpen foglalhatjuk össze:

  • Tisztító hatás: a felületaktív anyagok megelőzik az új lerakódásokképződését az üzemanyag-befecskendező rendszerben. Előnye, hogy kevesebb a károsanyag-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.
  • Korrózióvédő hatás: a fémfelületen képződő védőréteg segít megelőzni a korrózió kialakulását a motor üzemanyagrendszerében. Előnye, hogy megnöveli motor élettartamát, valamint kevesebb a karbantartás szükséges.
  • Habzásgátló hatás: A speciális habzásgátló adaléknak köszönhetően tankolás közben kevesebb hab képződik, a hab gyorsabban eloszlik, ezáltal gyorsabb a tankolás.

Érdemes a gázolajat az RWA Magyarország Kft.-től vásárolnia, hiszen partnereiknek kedvező fizetési feltételeket biztosítunk, akár 21 napos fizetési határidővel, de cégünknél a termény-kompenzációs fizetés is lehetséges.Ügyintézésünk rugalmas, a szállítás pedig gyors, pontos és megbízható: délelőtt 11 óráig leadott megrendeléseiket már másnap kiszállítjuk országszerte. Jól ismerjük ügyfeleinket, az iparágat, az üzletágat. Az integrált üzleti modellnek köszönhetően ügyfeleink mindazon tudás, tapasztalat és előny összeségét élvezhetik, amelyet a két cég közösen képvisel az olajiparban és a mezőgazdaságban.

Keresse az RWA-at az alábbi elérhetőségeken!

Bothné Bodor Edit

+36 30 491 7301

edit pont bodor pont bothne kukac rwa pont hu

www.rwa.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.