2022.08.11., csütörtök , Zsuzsanna, Tiborc

Hírek

2019. szeptember 25. szerda • 17:55

Négy napon át folyik a bor a Hungexpon

A budapesti Hungxpon szeptember 26-29. megrendezésre kerülő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár egyik legnagyobb durranása az MTÜ boros standja lesz.

Idén 79. alkalommal nyitja meg kapuit az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK). A konferenciák és szakmai előadások mellett a nagyközönség érdeklődésére bizonyosan a bőséges kóstolók tarthatnak számot - írja a boraszportal.hu.

Az OMÉK-on is rengeteget megtudhatunk a különféle borokról - fotó: pixabay.com

Ha kilátogatsz, semmiképpen ne hagyd ki a Magyar Turisztikai Ügynökség standját (A pavilon 108/A). Az idén a düsseldorfi ProWine-on debütált, az új „Személyesen” szlogenhez illeszkedő látványvilágú stand kicsinyített másán várják az érdeklődőket többek között folyamatos borkóstolási lehetőséggel illetve egy 3D-s „fotófallal”.

Az ügynökség munkatásai és a kiadványok segítségével megtalálhatod az MTÜ borbárjában kedvenc borodat, vagy megtervezheted következő borvidéki kirándulásodat.

Az OMÉK mind a négy napja alatt 11 órakor és 14 órakor neves hazai sommelier vezetésével 20 perces rapid randin vehetsz részt 3-3 magyar borral, megismerheted származási helyüket és még a kóstolás alapjait is elsajátíthatod.

agrotrend.hu / boraszportal.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.