2021.05.14., péntek , Bonifác

Hírek

2020. június 03. szerda • 16:52

Nemzetközi MUSE Design Awards Platina díjat kapott a Steyr Konzept traktor

A tavalyi hannoveri Agritechnica 2019 kiállításon bemutatott Steyr Konzept hibrid traktort a MUSE Creative és MUSE Design Awards szervezet Platina díjjal ismerte el ez év elején.

A nemzetközi szervezet a globális és professzionális innovatív ipari termékek és műszaki teljesítmények értékelésére, ill. díjazására szakosodott. Ebben az évben 50 országból 3820 különféle innovatív terméket értékeltek különböző kategóriákban. Ezek között érdemelte ki a megtisztelő díjat a Steyr jövőt idéző hibrid koncept traktora - írja a Steyr.

fotó: pixabay.com

Az eredményt Kenjo Ong a MUSE CEO elnöke jelentette be és adta át a díjat. A Steyr Konzept traktort a CNH Industrial mérnökgárdája és Dizájn Center-ének munkatársai tervezték, ill. a CNHi gyáraiban készült komponensekből építették meg.

A traktor motorja egy FPT 45 típusú négyhengeres, 21 századi paraméterekkel rendelkező, Hi-eSCRII füstgáztisztító rendszerrel felszerelt környezetkímélő dízelmotor. A motor generátort működtet, amelynek árama hajtja meg az elektromos kerékmotorokon keresztül a járószerkezetet és elektromotorokkal a traktor TLT-jét, ill. hidraulikus rendszerét.

A traktor elegáns dizájnja jól tükrözi a forma- és a műszaki tartalom egységét. Az FPT Industrial motor és hajtóműgyár 150 és 250 LE közötti teljesítménnyel gyárt a jövőben, a Steyr Konzept traktorban megjelenő hibrid hajtásláncokat, a CNHi különböző termékeihez.

agrotrend.hu / Steyr

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.