2019.05.24., péntek , Eszter,Eliza

Hírek

2018. május 29. kedd • 09:53

Nemzetközi Szervezethez csatlakozik a NAK?

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) is jelen volt a World Farmers Organization (WFO) moszkvai közgyűlésén, hogy átfogóbb képet kapjon a szervezetről, és mérlegelje a csatlakozás lehetőségét.

2018. március 28-án Moszkvában került sor a nemzetközi szervezet közgyűlésére, amelyen a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarát Kocsy Béla külkapcsolati igazgató képviselte - olvashatjuk a NAK weboldalán.

A WFO egy olyan nemzetközi szervezet, melynek célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a hazai mezőgazdasági termelőket és gazdálkodó szervezeteket, azzal a céllal, hogy támogassa a mezőgazdasági termelőket a világ fejlett és fejlődő országaiban.

A szervezet felkérésére a workshop keretében Kocsy Béla előadást tartott "Híd a tradicionális tudás és innováció között: a piaci szereplők együttműködésének szerepe" témában.

Az előadást tárgyalás követte a WFO képviselőivel: Dr. Theo De Jagerrel a WFO elnökével és Arianna Giuliodorival a szervezet főtitkárával.

A megbeszélés célja, hogy a NAK bővebb képet kapjon a szervezetről, annak felépítéséről és tagjairól, tagsággal járó előnyökről, kötelezettségekről annak érdekében, hogy a kamara ezen információk birtokában meg tudja vizsgálni egy esetleges csatlakozás lehetőségét.

agrotrend.hu / NAK

  • 2018. május 29. kedd • 09:53
  • TÉMA: Hírek  
  • CÍMKÉK: NAK, WFO

Fókuszban
 Csütörtöktől NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalván

Csütörtöktől NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalván

A NAK és a MEGFOSZ közös erővel, május 23-24-én rendezi

Agrofotó 2019: április 15-ig várjuk a legszebb agrárképeket!

Agrofotó 2019: április 15-ig várjuk a legszebb agrárképeket!

Az Agrotrend Csoport idén 7 kategóriában keresi azokat a

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.