2020.08.05., szerda , Krisztina

Hírek

2017. június 16. péntek • 09:12

Nigériai delegáció tanulmányozza a magyar agrármarketinget

Az afrikai delegáció tagjai többek között az agráriumot és élelmiszergazdaságot érintő szakmai és üzleti információk és tapasztalatok megosztása érdekében Nigéria különféle gazdasági, politikai és társadalmi területeiről érkeztek hazánkba.

Az Agrármarketing Centrum (AMC) ügyvezetője, Daróczi László Nigéria gazdasági, politikai vezetőinek 13 fős delegációjával folytatott egyeztetéseket többek között a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár és Kiállítás előkészítésével kapcsolatosan – tájékoztatott közleményében az AMC. 

fotó:AMC

A 2017. Június 5-től 19-ig hazánkban tartózkodó küldöttség tagjai magyarországi látogatásuk alatt számos üzleti tárgyalást folytatnak, ennek részeként kívántak részleteiben is megismerkedni az AMC működésével, munkafolyamataival és betekintést nyerni a közelgő, 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vásár és Kiállítás előkészületeibe, ütemezésében és a szervezés mechanizmusaiba.

Részletes tájékoztatást kértek a nigériai partnerek arról, hogy pontosan mely területeken és milyen módon játszik szerepet az Agrármarketing Centrum a magyar agrárium és élelmiszergazdaság versenyképességének és üzleti eredményeinek javításában, a hazai kkv-k és termelők marketingkultúrájának erősítésében és a magyar vállalkozások piacra juttatásának támogatásában.

Emellett információkat kértek az egészséges, ízletes, a nemzeti tradíciókhoz hű, környezettudatos technológiával készült, kiváló minőségű magyar termékek megismertetését és minél szélesebb körben való elterjesztését célzó, a Földművelésügyi Minisztérium irányításával működő állami marketingszervezet finanszírozási és pályázati rendszereinek működésével kapcsolatosan, továbbá a hazánkban előállított, magas színvonalú élelmiszer termékek GMO-mentességéért végzett intézkedésekről is.

agrotrend.hu / AMC

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.