2022.12.01., csütörtök , Elza

Hírek

2017. május 10. szerda • 07:26

Rövidesen kezdődik a XXI. Pápai Agrárexpo

2017. május 19-21. között 21. alkalommal ad helyet Pápa városa a Nyugat-Dunántúl legjelentősebb mezőgazdasági szakkiállításának és vásárának, a Pápai Agrárexpónak.

A Pápa önkormányzatának támogatásával, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szervezésében megvalósuló rendezvény idén is kiemelkedő lehetőséget biztosít a régió agrárszereplőinek a nagyközönséggel találkozásra, a lehetséges partnerekkel megismerkedésre és a kikapcsolódásra.

fotó: papaiagrarexpo.hu

Az immár második alkalommal megrendezett Nyugat-magyarországi Agrárfórum fókuszában a régió élelmiszergazdaságát meghatározó ágazatok és a legfontosabb agrárgazdasági aktualitások állnak. Üzleti és finanszírozási lehetőségek, piaci információk, szakpolitika és gyakorlati tapasztalatok egy helyen, első kézből az ágazat kiváló szakembereitől és vállalatvezetőitől, vállalkozóitól és gazdálkodóktól.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján pedig falugazdászok és referensek várják az érdeklődők kérdéseit. A szakmai konferenciákon, tájékoztatókon túl a szórakoztató és látványos programokból sem lesz hiány. Sok egyéb mellett gyakorlati, gép-, tenyészállat-, solymász- és lovasbemutatók, valamint fogathajtó verseny is gondoskodnak a kilátogatók szórakoztatásáról. A családosan érkező vendégek számára színes és változatos gyermekprogramokkal is készülünk.  

fotó: papaiagrarexpo.hu

A rendezvényhez kapcsolódóan kerül megrendezésre a Veszprém megyei vadásznap is, ahol a színes programok mellett vadászati konferenciára is sor kerül. Itt egyebek közt a módosult vadászati törvényről, a tájegységi vadgazdálkodásról és a földtulajdonosi közösségek új vadászati ciklushoz kapcsolódó feladatairól valamint a vadkárral kapcsolatos jogokról, kötelezettségekről és a vadkár megállapítási protokollról is szó lesz.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.