2021.08.01., vasárnap , Boglárka

Hírek

2020. szeptember 24. csütörtök • 14:34

Superbrands díjat nyert a Bold Agro Kft. - Felelősséggel a jövőért és a környezetért!

Idén tizenhatodik alkalommal adta át a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyet a fogyasztók elismernek és elvárnak. 2020-ban, a Magyarország Legszebb Birtoka díj tavalyi nyertese, a Bold Agro cégcsoport nyerte el e kitüntető címet, melyről Szabóné Karcza Vera ágazatvezetőt kérdeztük.

Dr. Szabó Viktor és felesége Szabóné Karcza Vera

-      Melyik termék vagy termékcsoport érdemelte ki az elismerést?

2020-ban a független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a Bold Agro márka elnyerte a 2020 Business Superbrands díjat, amely a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismerése. Konkrétan itt a cég által előállított összes termékére vonatkozik a díj! Derecske Alma, Dér Juice, sertés élőállat előállítás magas minősége. A Dér Juice 100% prémium gyümölcslevek gyártójaként pedig kiérdemeltük a 2020 GREEN BRANDS minősítést, melyet olyan vállalatok kaphatnak, melyek bizonyíthatóan ökológiailag fenntarthatóan termelnek és működnek. Mindkét díj büszkeséggel tölt el bennünket, hiszen lelkiismeretes, céltudatos, példamutató munkánk eredményeit tarthatjuk most a kezünkben.

-          Milyen követelményeknek kellett megfelelniük?

Az elismerés odaítéléséről többlépcsős folyamat végén - szakmai előszűrést, majd a fogyasztók körében végzett online kutatást követően - több mint 40 tagú független szakemberekből álló bizottság dönt minden évben. Az előszűrés során a kutatók figyelembe vették a Bold Agro márka magyarországi kommunikációs és márkaépítési gyakorlatát, aktivitását, megjelenését, megítélésével kapcsolatos híreket, illetve vállalatunk pénzügyi eredményeit.

-          Mit jelent a cég életében a Business Superbrands díj?

A Bold Agro Kft. küldetése, hogy kiváló minőségű mezőgazdasági terményeket és termékeket állítson elő a hatékony és felelős termelés megvalósításával, ezzel hozzájárulva a fenntartható mezőgazdaság megvalósítását Magyarországon. Célja, hogy Európa egyik leghatékonyabb agrárvállalata legyen. Fontos célunk, hogy a cég belső érdekeltjei és külső partnerei megbízható és felelős vállalatként tekintsenek a Bold Agro Kft.-re. Ehhez járul hozzá a Business Superbrands védjegy, amely a piaci versenyben a tudatos döntés segítő eszköze, növeli a bizalmat és segíti a döntések meghozatalát, emeli a Bold Agro márka presztízsét, alátámasztja a cégünk által képviselt magas minőséget.

Bold Agro Kft. Derecske

-          E védjegy birtoklása nemzetközileg is rangot jelent. Hogyan inspirálja a jövőben Önöket ez az elismerés?

A védjegy birtoklása számunkra egyet jelent a kiemelkedő minőséggel és hitelességgel, amelyeket mindig szem előtt tartunk munkánk során. A következő 20 évben a Bold Agro Kft életében a globalizáció kerül fókuszba. A világ növekvő népességének élelmiszerrel való ellátása a mezőgazdaságot új kihívás elé állítja. A mezőgazdaság szereplőinek olyan megoldásokat kell közösen kialakítaniuk és megvalósítaniuk, amelyekkel ez az igény fenntartható módon biztosítható.

A Bold Agro Kft. az élelmiszer előállítási folyamata során felelősséget érez a fenntartható mezőgazdasági termelés kialakításáért és megvalósításáért, miközben jelentős fejlesztéseket és beruházásokat valósít meg.

Magyarország Legszebb Birtoka fődíj 2019.

-          A Bold Agro a tavalyi évben a Magyarország Legszebb Birtoka díjkiírás közönségdíját és a fődíját is elnyerte. Hogyan fogalmazná meg, miben különleges az Önök gazdasága?

Az, hogy a miénk lett 2019-ben Magyarország legszebb birtoka, több dologgal is együtt jár. Felelősséggel és példamutatással, ahogy Magyarországon tevékenykednünk kell. A Bold Agro Kft. 100%-ban családi tulajdonban lévő, két generációra visszanyúló vállalat. A 30 éves agráripari tapasztalattal rendelkező cégünk tevékenységét hatékonyan és felelősen végzi, a környezeti javak megőrzését és a zöld fejlődést illetően példát állítunk más társaságok elé. Felelősséget érzünk a környezetért, a gazdálkodásért és a munkatársakért. Cégünk számára nagyon fontosak a kiváló minőségű termékek, a hatékonyság iránti szenvedély és a jó munkatársi közösség. Ezért történik minden fejlesztés és képzés. Fontosnak tartjuk, hogy másokat tanítsunk, példát mutassunk. Az élővilág, levegő és a talaj védelme mellett, társadalmi szerepvállalással tanítjuk a különböző generációkat. Cégünk elkötelezett a helyi civil közösségek támogatása iránt, emellett részesei vagyunk az Európai Uniós Iskola gyümölcs programnak is. Alapítói és aktív kezdeményezői (tagjai) vagyunk több helyi termelői értékesítői szerveződésnek és szerepet vállalunk az agráriumban működő érdekvédelmi és köztestületi szervezetekben.

Olyan emberek vagyunk, akik tesznek a jövőjükért. Akik motiválnak másokat és fejlesztik magukat. Gyümölcsleveink és gyümölcsöskertünk a mi álmunk materiális eredménye. A munkánk gyümölcse. 

agrotrend.hu

 

 

 

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.