2022.07.07., csütörtök , Apollónia

Hírek

2022. március 20. vasárnap • 07:35

"Székelyföld együtt van"

Megkezdődött a Székelyföldi Gazdaszervezetek Egyeztető Fórumának harmadik ülése 2022. március 19-én a háromszéki Maksán.

„Székelyföld együtt van. A székely gazdák tudnak és akarnak tenni egymásért, mi pedig úgy érezzük a nagy család tagjaként, hogy ez a nemzet is együtt van, tud, képes és akar is tenni egymásért és tudja tisztelni és védeni egymás értékeit. Az a hosszú tervezés és kitartó munka, amit az SZGE elvégzett, meghozta a gyümölcsét.” – mondta beszédében Jakab István a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) elnöke.

Fotó: MTI / Kátai Edit

Az Egyeztető Fórum a szervezet egyik legfontosabb eseménye, amely a kapcsolatépítésen túl a közös gondolkodásról, közös tervezésről szól. Az elmúlt évek viszontagságait és két év kihagyás után idén végre újra megtartják a Fórumot.

Meghívottainkat Becze István a Székelyföldi Gazdaszervezetek Egyesületének elnökét követően Tamás Sándor, Kovászna Megye Tanácsának elnöke, Kovács Mihály Levente, Maros Megye Tanácsának alelnöke, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, dr. Torda Márta, a Magyar Agrárminisztérium Kárpát-medencei Együttműködések Főosztályának vezetője, Barabási Antal Szabolcs mezőgazdasági államtitkár, Tánczos Barna Románia környezetvédelmi, vízügyi és erdőgazdálkodási minisztere, Jakab István MAGOSZ elnök és Kelemen Hunor Románia miniszterelnök-helyettese köszöntötte.

agrotrend.hu / Facebook: Székely Gazdaszervezetek

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.