2019.06.17., hétfő , Laura,Alida

Hírek

2019. május 16. csütörtök • 15:50

Tanuljunk együtt a likőrkészítésről

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata tovább folytatódik: júniusban a likőrkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.

Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amelyek azonnal átültethetők a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is. Az elsajátított ismeretek érdemben hozzájárulnak termékfejlesztésükhöz, valamint erőforrás-hatékonyságuk növeléséhez.


fotó: pixabay

A beérkezett tagi visszajelzéseket és az előző évi tapasztalatokat figyelembe véve 2019-ben az Élelmiszeripari Igazgatóság bővítette a „Tanuljunk együtt!” programok által elérhető témaköröket. Ennek eredményeként

az év első felében a NAK likőrkészítés témában indít el gyakorlatorientált szakmai programot.

Az esemény célja, hogy a résztvevők rendelkezzenek azokkal az ismeretekkel és praktikákkal, amelyek által jó ízű és jó minőségű italt állíthatnak elő. Az elméleti ismeretek mellett a gyakorlatban is betekintést nyerhetnek a résztvevők mind a növényi, mind az emulziós likőrök készítésébe.

A gyártás rejtelmeit bemutató egynapos rendezvény 2019. június 14-én lesz Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.

A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli.

A programokon maximum 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon

agrotrend.hu / NAK

Fókuszban
Több, mint száz falu halt ki a forróság és az aszály miatt

Több, mint száz falu halt ki a forróság és az aszály miatt

A példa nélküli hőség soesem látott mértékű szárazsággal jár, ...

Szakmakóstoló hét agrárszakma népszerűsítő rendezvénysorozat gyermekeknek

"Szakmakóstoló hét" agrárszakma népszerűsítő rendezvénysorozat gyermekeknek

A tervek szerint a köztestület hosszú távon olyan

Naturások figyelem!
Figyelni kell a NATURA 2000-es gyepterületekre vonatkozó előírások betartására

Naturások figyelem! Figyelni kell a NATURA 2000-es gyepterületekre vonatkozó előírások betartására

Mire figyeljünk a NATURA 2000-es gyepterületekre vonatkozó előírások ...

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.