2021.09.17., péntek , Zsófia

Hírek

2015. szeptember 30. szerda • 10:02

Területmérési szolgáltatáshoz keres partnereket a NAK

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a tulajdonában lévő NAK Nonprofit Kft-n keresztül területmérési szolgáltatást kíván nyújtani, elsősorban a Vidékfejlesztési Programhoz kapcsolódóan felmerülő gazdálkodói igények kiszolgálására.

Ehhez olyan együttműködő partnereket keres, akik megfelelő tapasztalattal és eszközökkel rendelkeznek a fenti feladathoz, és tudják vállalni a következőket:

  • Díjfizetés ellenében részt vesznek a NAK Nonprofit Kft. által szervezett oktatásokon és vizsgán, melynek sikeres teljesítése esetén szerződéses partnerré válhatnak.
  • Önállóan, vagy további partnerek bevonásával legalább 25.000 ha/év mérési szolgáltatást nyújtanak a Kamaránál megjelenő gazdálkodói igények kiszolgálására.
  • Képesek az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtott agrár-környezetgazdálkodási támogatások igénybevételének részletes feltételeiről szóló 61/2009. (V. 14.) FVM rendelet 14. sz. melléklete szerinti mérés elvégzésére.
  • Előnyt jelent, ha az agrár-szaktanácsadói tevékenység engedélyezéséről szóló 90/2009. (VII. 24.) FVM rendelet szerinti névjegyzéki szaktanácsadó bevonásával végzik a feladatot.

 

A jelentkezéseket 2015. szeptember 30-án 15.00 óráig várják a következő linken: http://goo.gl/forms/BTz0nImJUl

Az egységes árrendszer kidolgozásához a Kamara azt kéri, hogy a jelentkezés mellé a pályázók adják meg árajánlat formájában, cégszerűen aláírva a 60 napos ajánlati kötöttséget tartalmazó árjegyzéküket, mely kiterjed a 61/2009 (V. 14.) FVM rendelet 14. sz. melléklete szerint elvégzett területazonosítási munkára és a mezőgazdasági területen a művelési határok kijelölését célzó nem földmérési pontosságú koordináta kitűzésére.

A beszkennelt árajánlatokat pdf formátumban kell elmenteni a jelentkező cég nevével (pl. Területmérő Kft.pdf), majd szíveskedjenek megküldeni a nonprofit@nak.hu e-mail címre a jelentkezési határidőig. 


NAK

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.