2020.08.12., szerda , Klára

Hírek

2019. december 09. hétfő • 09:02

Új adminisztratív központot épített a Stihl Group leányvállalata a Stihl Inc. Virginia Beach-ben

A 30 millió USD-s beruházásból megvalósult 7.500 m2-es üzleti központ magában foglalja, az USA-ban tevékenykedő 9.000 Stihl kereskedőt kiszolgáló értékesítő, marketing, finanszírozást segítő, kontrolling, jogi- és vevőszolgálati részlegeket, valamint a műszaki szerviz részleget is.

Az egy helyen végezhető tevékenységeket optimalizálni lehetett a beruházással. A központhoz oktatási és bemutatási, ill. tesztelési központ is tartozik, ahol a kerekedőket tudják megfelelően felkészíteni a termékek ismeretére és az eladási szisztémákra - írja a Profi Magazin.

fotó: pixabay.com

A Stihl Inc. amerikai leányvállalat 1974 óta van jelen Virginia Beach-ben, jelenleg 2.100 munkatársuk tevékenykedik a központban.

A Stihl-nek az egyik legfontosabb piaca az észak-amerikai kontinens, ahonnan a több milliárd eurós éves árbevételének 30 %-a származik.

A Virginia Beach amerikai központ és a Stihl Group központja, a németországi Waiblingen között napi kapcsolat működik. A két város 2017 óta partneri kapcsolatot is létesített egymással.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.