2021.01.23., szombat , Zelma, Rajmund

Hírek

2018. szeptember 07. péntek • 11:42

Újabb taggal bővül az Agrotrend csoport!

A 2012 óta működő Agrotrend csoport jelentős növekedést ért el az elmúlt 6 évben.

Egyedi médiaprojektjeivel - mint Az Év Agrárembere kitüntető díj, a Magyarország Legszebb Birtoka és az Agrofotó pályázat, valamint PROFI magazin -, amely agrárgépészeti témákat ölel fel, az agrotrend.hu hírportállal a hazai médiapiac biztosan egyik leginnovatívabb és legjobban fejlődő médiacsoportja lett.

A növekedés elért egy újabb szintre, amikor online médiafelületet vásárolt a csoport.

joskabatyam.hu oldal és ennek majd 100.000-es facebook követői csapata talán részben jelenleg is követője a cégcsoport felületeinek, de biztosan jelentős csapattal bővül olvasóink tábora. A jóskabátyám facebook felülete valóban nagy és aktív követőtáborral, termékkörrel és projektekkel rendelkezik. A Gazdász Szépe versenyt immáron harmadszor rendezték, melyet az Agrárvilág Szépe versennyel fogunk összevonni, tanulva tapasztalatokból szervezzük az új versenyt. Igaz ez a traktorszépségversenyre is, melynek már nagy hagyománya van a portálnál.

A bővüléssel elmondhatjuk, hogy a magyar agrármédiapiac legnagyobb követői táború és biztosan leginnovatívabb online csoportja lett az AGROTREND csoport.

Tisztelettel:

Mátrai Zoltán
címzetes egyetemi docens
Ügyvezető igazgató
 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.