2021.01.28., csütörtök , Károly, Karola

Hírek

2018. november 15. csütörtök • 16:53

Újra díjazták a Bábolna Takarmányt

MagyarBrands díjjal ismerték el a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. munkásságát.

A Kiváló Üzleti Márkák kategóriájában a Bábolna Takarmány idén is – immár harmadik alkalommal – elnyerte a MagyarBrands díjat, melyet 2018-ban kilencedszer ítéltek oda a legjobb hazai márkáknak.


fotó: Pixabay

A MagyarBrands program évek óta díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

A MagyarBrands program kizárólag olyan magyar márkát értékel, amely Magyarországon született vagy a létrejöttében-alapításában magyarok vettek részt.

A program kiválasztási folyamata rendkívül komplex:

  • egy márka a vállalkozás pénzügyi adatainak több szempontú vizsgálata,
  • valamint a fogyasztók és a szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben.

A díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történt, amit egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészített ki.

A céget alapos megmérettetésnek vetette alá a Szakmai Bizottság, hiszen az elbírálás, kiválasztás szempontjai nagyon sokrétűek voltak. Vizsgálták

  • a cég identitását,
  • márkaépítését,
  • a megbízhatóságot,
  • az általa képviselt tradíciókat,
  • a gazdasági eredményességét.

- Öröm egy vállalat életében, amikor egyszerre kap pozitív visszacsatolást a munkájáról az ügyfeleitől és a márkaépítő szakma legjobbjaitól. Megtisztelő, s egyben megerősítő, hogy a Bábolna Takarmány immár harmadik alkalommal kiemelt szerephez jut hazánk legelismertebb márkái sorában. Azt gondolom, hogy a MagyarBrands-elismerés is méltán példázza azt, hogy jó úton haladunk, és a fogyasztók ismerik és elismerik a Bábolna Takarmány termékeit. Arra törekszünk, hogy cégünk a jövőben is ehhez méltóan folytassa tevékenységét - nyilatkozott Lengl Tamás ügyvezető igazgató.

A Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. több mint 1000 termékkel áll partnerei rendelkezésére, a nagy haszonállatfajok mellett (sertés, szarvasmarha, baromfi) többek között ló-, strucc-, nyúl-, prémes állat-, hal-, fácán-, fürj-, bárány-, víziszárnyas-, zsiráf- és medvetakarmánnyal is. Széles termékkínálatával meghatározó szereplője a magyar takarmánypiacnak, s jelen van számos külföldi piacon is.

agrotrend.hu / Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft.

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.